Originella och roliga Maskeraddräkter för de gladaste

Roligt folk måste glänsa i originella maskeraddräkter, för de är dem som lockar fram mest skratt! Om du tänker på din nästa maskeraddräkt till Carneval, till en svenssexa eller möhippa eller för att gå på en temafest, så är dessa roliga maskeraddräkter precis vad du letar efter. Oppsuits är de mest originella och eleganta maskeraddräkterna du kan köpa online i vår butik. Men du kan också välja bland vårt stora utbud av Morphsuits och tighta maskeraddräkter, våra Kigurumis och Onesies, våra "Ride on-Carry me".... Alla dessa är originella och roliga maskeraddräkter så du kan ha riktigt kul med dina vänner. De finns i alla teman du kan tänka dig! Hitta din storlek och på mindre tid än du tror, så har dessa originella maskeraddräkter blivit levererade hem till dig. Så enkelt är det!

Filter
Din sökning:

Originella maskeraddräkter, roliga maskeraddräkter, unika maskeraddräkter för modiga människor

Maskeraddräkter Originella och Roliga

De mest originella och roliga maskeraddräkterna väntar på dig runt hörnet. I denna sektion hittar du ett stort utbud av de senaste i originella maskeraddräkter. Om du vill hamna i centrum, bli kung på festen, eller ställets clown, då får du inte missa detta tillfälle.

Om du letar efter en rolig maskeraddräkt därför att du måste anordna en svensexa eller en möhippa, eller för att du helt enkelt är en pajas och gillar att synas, då har vi vad du behöver. Du kan bli en grillad kyckling, en tandkrämstub, en tomburksmaskin… Dessa och andra originella och roliga maskeraddräkter gör att de mest eftertraktade objekt förvandlas till en perfekt stil för tillfället.

Opposuits, mitt emellan kostymer och originella maskeraddräkter

Opposuits

Om du gillar att leva livet med lite humor, så är de originella maskeraddräkterna Opposuits som gjorda för dig. Någonstans mellan en snygg kostym och en maskeraddräkt, så består dessa originella maskeraddräkter av en kavaj och en byxa i tyg, tillsammans med en slips. Allt detta med originella tryck, och inte bara geometriska. Flamingos, palmer, hjärtan, moln och nästan vilket motiv som du kan tänka dig är som gjort för att förvandlas till en originell kostym.

Oppsuits är de perfekta valen för dem som aldrig känt sig bekväma i maskeraddräkter men inte heller vill förstöra en fest där alla andra är utklädda. Tom för ett bröllop. Du blir den mest originella av alla inbjudna, vi har även opposuits för kvinnor med kavaj och kjol.

Dessa roliga maskeraddräkter passar för event och festen med konkreta teman. Tex för St Patricks day, för Jul och till Halloween. Också om du är ett riktigt fan av Star Wars, Batman eller Superman.

Maskeraddräkter Ride on & Carry me

Maskeraddräkter Ride on & Carry me

Underhållning i kvadrat med våra maskeraddräkter Ride on & Carry me. De är de mest fantastiska originella maskeraddräkterna. De är uppblåsbara och simulerar att den som bär dem åtföljs på något sätt utav en annan person eller djur. Du kan vara en tjurfäktare som kommer på axlarna, Vargen som åtföljs av Rödluvan, eller någon som är på utflykt på en struts…

För att få till denna effekt, så täcks benen och framsidan av kroppen med motivet i fråga. Du kan vara med på en rodeo, rida på en åsna eller köra en Vespa. Du och bara sköter tyglarna med denna maskeraddräkt.

Till Carnaval eller till vilken maskeradfest som helst, så är skratt garanterat med dessa lustiga maskeraddräkter.

Maskeraddräkter videospel, gör verklighet utav din passion för det virtuella

Maskeraddräkter videospel

Skaffa så många poäng som du kan, var försiktig så du inte ramlar i vattnet, rym undan de onda, hoppa, samla stjärnor i luften… Ja, livet kan vara ett videospel där du kan gå ifrån värld till värld och samla mynt. Ju fler steg du tar och ju mer du avancerar så blir det svårare och svårare i nästa värld du utsätts för, med nya mål och hinder, annorlunda än de du tidigare klarat av.

Många unga och även vuxna, har varit fast i något videospel under sitt liv. Eller var kanske inte att sätta dig framför tvn med kontrollen i handen det första du gjorde när du kom hem ifrån skolan?

Nu kan du i några timmar förvandla dig till den där personligheten du styrt på skärmen under så många år. Super Mario, Pokemon eller Mortal Kombat är några utav videospelen vars maskeraddräkter du hittar på Funidelia. Kanske är du lite mer av Tetris, en originell maskeraddräkt med vilken du vet, bokstavligt om du passar in eller inte med en person.

Med japanskt ursprung så entrade ett par trevliga rörmokare med italienska namn scenen i videospelens värld. De är Mario och Luigi, kända huvudpersoner i Super Mario. Flera år senare, också ifrån Japan så har Pokemon gjort sig känd bland de unga.

Ifrån 90 talet ändrades dock detta och huvudpersonerna blev nordamerikanska kreationer som Mortal Kombat, Angry Birds, Pacman eller Assassin´s Creed som är några utav videospelen vars maskeraddräkter du kan hitta i vår katalog. För att skaffa dem är det inte nödvändigt att undvika svåra hinder, eller att du spelar om livet, vi gör dem tillgängliga ändå för dig. Klä ut dig som en hjälte eller skurk och dela din passion för videospelen med världen, om det så är på Carnaval eller på en maskeradfest.

Roliga maskeraddräkter med hög dos av gullighet: vilda djur!

Maskeraddräkter Djur och Kirugimi

Med våra kigurumis, några maskeraddräkter i original som består av en heldräkt, typ pyjamas som ser ut som ett djur, så blir du både bekvämt och roligt klädd. De är också så gulliga att ingen kan bli rädd för dig även om du är på en vild fest. Det enda du framkallar är lusten att ge dig en kram. Denna typ av maskeraddräkter djur är mycket populära pga uppenbara anledningar. De skyddar dig emot kylan, de är lika bekväma som en pyjamas och man tar på och av sig dem lätt.

Om du så bara vill vara bekväm hemma eller om du har en maskeradfest på gång snart så kommer dessa djur göra eventet till en ren succé.

Dessa roliga maskeraddräkter är också praktiska på de ställen där det är kallt på Carneval. Skydda dig mot kalla vinterkvällar med denna heldräkt. Du täcks ifrån huvud till fötter och du kan även bära dina egna kläder under. På mindre än en minut kan du förvandlas ifrån djur till människa och tvärtom.

Lustiga och ätbara maskeraddräkter

Maskeraddräkter mat och dryck

På tal om roliga maskeraddräkter. Kan du tänka dig att gå klädd som en tomat eller en morot? Helt plötsligt får maten liv och hamnar i en helt ny dimension. Du kan vara en gigantisk banan eller ha på dig en färgglad maskeraddräkt av vilken annan grönsak eller frukt som helt. Och om ni tänkt klä ut er i grupp kan ni skapa en riktigt hälsosam kombination. Alla ingredienser för att greja en smaskig juice finns inom räckhåll och mer levande än någonsin.

Snacks, tårtor och karameller hittar du också i vår katalog med maskeraddräkter mat och dryck.

För par, vad sägs om stekt ägg och bacon? Den bästa dubbelmaskeraddräkten. Du kan tom ta med din hund som sällskap till festen. Du kan vara pommes frites och han en varmkorv!

Utöver att garantera en kväll med skratt under en svensexa och möhippa så är dessa maskeraddräkter ett bra alternativ för att göra reklam för företag, till mataffärer, fruktstånd, caféer osv…

Lustfyllda maskeraddräkter perfekta för svensexan eller möhippan

Lustfyllda maskeraddräkter

Om något karakteriserar alla svensexor eller möhippor så är det att ju mer uppseendeväckande maskeraddräkten på huvudpersonen är, desto bättre. Nästan alltid, så försöker vännerna och organisatörerna med sina bästa intentioner att få den framtida mannen eller hustrun att bli uppmärksammade och gärna få skämmas lite.

Hos Funidelia har vi ett stort utbud av lustfyllda maskeraddräkter med vilka vi hoppas kunna inspirera dig att ordna den bästa svensexan eller möhippan. I vår katalog hittar du allt ifrån kostymer som skriker uppmärksamhet, till de lite enklare och inte så extravaganta maskeraddräkterna. De finns både för henne och för honom, för de mest vågade och för de lite mer blyga… Kan du tänka dig din vän utklädd till en öltunna eller en smaskig cupcake?

Detta för att nämna de mer ”lighta” versionerna. Om du är lite mer modig och gillar det där med att koppla ihop svensexor och möhippor med sex och penisar, inga problem, vi har det också.

Party Ponchos, för de regniga festdagarna

Party Poncho

Om du fortfarande inte känner till det är det för att du aldrig gått på festival, Carnaval eller vilket event som helst i fria luften. De där tillfällena när du inte vet hur, men du måste gå bekvämt utklädd …. Vi har lösningen och den heter Party Poncho!

Namnet säger allt. Du behåller rörligheten, den skyddar dig ifrån regnet och du blir kamouflerad om festen skulle bli komplicerad och du skäms över något du lyckats göra.

Mexikanare, zebra eller anka….. och även i barnstorlek. Vår katalog erbjuder ett stort utbud av dessa originella maskeraddräkter.

Fräcka toppar

Fräcka toppar

Originella och bekväma. Sådana är de tryckta toppar du hittar i vår katalog. Det kan se ut som du går i bikini när du egentligen är fullt klädd, en helt tatuerad torso, du kan bli Batman eller Wonder Woman och bara med en topp. Det förstås, en mycket häftig topp.

Kvinnliga Maskeraddräkter för män

Kvinnliga Maskeraddräkter för män

På alla populära fester av betydelse finns dem. Män utklädda till kvinnor, vanligtvis provokativa, med stora attribut…. vänlighet och klackar. Travestis, drag queens, hemmafruar, brudar, nunna, hejaklacksledare eller kanin är några utav alternativen du hittar på Funidelia.

Släpp loss dina innersta känslor och instinkter och ta fram din där feminina sidan du bär på inombords.. Carnaval, svensexor eller Gay Pride är perfekta tillfällen att glänsa med dessa roliga maskeraddräkter.

Maskeraddräkter för grupp, ju fler desto bättre

Maskeraddräkter för grupp

Majoriteten av originella och roliga maskeraddräkter du hittar hos Funidelia är tänkta för grupper. Livet är roligare med sällskap. Det är helt enkelt så att på en maskeradfest så är det alltid grupperna som mest uppmärksammas. Ju fler desto bättre!

Du kan kämpa mot ondskan tillsammans med dina vänner genom Power Rangers, du kan rädda prinsessan Peach genom bröderna Bros, Mario och Luigi. Du kan skapa ett stort tetris genom att pussla ihop dig med dina vänner….

Utöver att märkas, så tappar du inte bort dig i mängden då du ifrån långt håll kan se var de andra är.

Top