Maskeraddräkter till axlarna, ride on & carry me

Letar du efter den mest originella maskeraddräkten? Vi presenterar maskeraddräkterna på axlarna eller Ride On. Det här är en väldigt rolig maskeraddräkt som ger en illusion (illusionsmaskeraddräkter) och det verkar som om du är på axlarna på en person, ett djur eller en karaktär. Om du gillar den här stilen av originella maskeraddräkter får du inte missa våra förslag med maskeraddräkter Ride On till svensexan/möhippan, Carneval eller Halloween fest. Du kommer utan tvekan att sticka ut bland alla dina vänner med denna originella utformning och den optiska illusionseffekten som skapas när du bär dem. Andra liknande modeller är de ursprungliga Ride On maskeraddräkterna (förklädningar som kör på en ...) där du kan rida på en häst, upptäcka nya kungariket ridandes på en drake, rida på en struts eller åka runt i kanalerna i en gondol.

Filter
Din sökning:

Hoppa upp på axlarna på ditt favoritdjur eller din favoritkaraktär med dessa maskeraddräkter på axlarna. Originella maskeraddräkter ride on y carry me för en roligare fest

Maskeraddräkterna Ride On är alltid roliga eftersom du kan få rida på en snögubbe eller en alien från rymden. Din maskeraddräkt Ride On kommer bli en sensation på festen.Ingen kommer att förvänta sig att du ska dyka upp monterad på en Power Ranger, en dinosaurie, en ko eller den stora stygga vargen. Ride On maskeraddräkten kan variera men är alltid rolig, eftersom den optiska illusionen som skapas ger garanterade skratt. Det verkar som att du rider på en struts eller som en liten Saint Patrick irländare tar dig ut ur festen så gott han kan. Du kommer ut på axlarna genom den stora dörren!

Top