Maskeraddräkter på axlarna och Dräkter ride on & carry me

Letar du efter en originell maskeraddräkt? Vi presenterar maskeraddräkterna på axlarna eller ride on.

Det handlar om mycket originella och roliga maskeraddräkter där en illusion skaps och det verkar som om du bärs på axlarna av en annan person, djur eller karaktär: en dvärg, en tyroler, en tjurfäktare ... Det finns många väldigt olika modeller!

Om du gillar denna stil av maskeraddräkter kan du inte missa våra carry me maskeraddräktsförslag till nästa svensexa, möhippa, karneval eller Halloween fest.
Du kommer utan tvekan att sticka ut bland alla dina vänner för dess originella utformning och den optiska illusionseffekten som skapas när du bär dem.

Andra liknande modeller är de ursprungliga Ride On maskeraddräkterna, där du kan rida på en häst, upptäcka nya kungariken flygandes på en drake, rida på en struts eller åka på de många kanalerna i en originell gondol.

Filter
Din sökning:

Hoppa upp på axlarna på ditt favoritdjur eller din favoritkaraktär med dessa maskeraddräkter på axlarna. Originella maskeraddräkter ride on y carry me för en roligare fest

Maskeraddräkterna Ride On är alltid roliga eftersom du kan få rida på en snögubbe eller en alien från rymden. Din maskeraddräkt Ride On kommer bli en sensation på festen.Ingen kommer att förvänta sig att du ska dyka upp monterad på en Power Ranger, en dinosaurie, en ko eller den stora stygga vargen. Ride On maskeraddräkten kan variera men är alltid rolig, eftersom den optiska illusionen som skapas ger garanterade skratt. Det verkar som att du rider på en struts eller som en liten Saint Patrick irländare tar dig ut ur festen så gott han kan. Du kommer ut på axlarna genom den stora dörren!

Top