Darth Vader dräkter och masker för barn och vuxen

Om du döpte din son till Luke. Om du alltid tyckt det är elegant att klä sig i cape. Om svart är din favoritfärg.. Du kan du inte låta bli att förföras av kraften ifrån den Mörka sidan med dessa Darth Vader dräkter för barn och vuxen.

Förvandla dig till den ondaste karaktären i hela galaxen med din Darth Vader dräkt till ljudet av Imperial March. Sätt på dig din Darth Vader hjälm och snygga svarta cape, lägg till en andningsmask och ett rött lasersvärd och hela världen kommer att gå undan när du går förbi.

Samla dina vänner och skapa ett imperiedrama där en bär Darth Vader dräkt och resten bär Stormtrooper dräkter. Eller skapa olika grupperingar där några kan vara karaktärer ifrån den Mörka Sidan som Kejsaren, Snoke och våra dräkter med Darth Maul och Kylo Ren och de andra kan bära dräkter ifrån den Ljusa Sidan med jedi tunikor som Luke Skywalkers eller dräkten med Obi Wan Kenobi.

Känn kraften i The Force och bekämpa Rebel Alliance jämnte kejsaren med dessa mytiska Star Wars dräkter!

Filter
Din sökning:

Officiella Maskeraddräkter Darth Vader för att klä ut dig till Carnaval och fest!

“Nej, jag är din far” är en utav de mest kända fraserna i den första trilogin av Star Wars, sagd av den karismatiska skurken. Om du känner dig lockad av kraften ifrån den mörka sidan, så kan du på denna sida välja och köpa din maskeraddräkt Darth Vader och du kommer stå ut på firanden som Carnaval, Halloween, fester, årsdagar eller på vilket event som helst med Star Wars tema.

Darth Vader: klä ut dig till denna mytomspunna Star Wars skurk!

maskeraddräkter Darth Vader

Vader är en utav de mäktigaste huvudpersonerna i Star Wars Universum, han styr som få, den mörka sidan av kraften. Han är en imponerande person, det svarta dominerar allt, hans rustning, hjälm, hans cape som döljer ett rött lasersvärd. Allt detta följt av hans mekaniska andning vilket gör honom en mer skrämmande och gör honom till en unik personlighet inom fiction.

Hans speciella utseende, likväl hans passionerade historia som avslöjas under sagans gång, gör det ett lockande tema för alla Star Wars fans att klä ut sig till.

Om du tillhör den gruppen av fans eller helt enkelt vill överraska en utav dem med en speciell gåva, så kan vi på Funidelia hjälpa dig att skaffa en spektakulär maskeraddräkt av Darth Vader. Med vilken maskeraddräkt vi än kan erbjuda dig kommer du säkert att bli festens centrum i vilket hörn utav Galaxen som helst!

I vår katalog hittar du ett stort utbud av produkter tillhörande denna personlighet, inklusive massor utav accessoarer. Vi har dekorationsartiklar till temafester, barnkalas, årsdagar eller till vilket firande som helst där du vill inkludera fräcka detaljer ifrån den ikoniska Lord Sith ifrån Stjärnornas krig filmerna.

Vi har Darth Vader maskeraddräkte till alla!

maskeraddräkte till alla! Darth Vader för hundar

Utbudet utav maskeraddräkter Darth Vader som du kan hitta på Funidelia är mycket stort. Då han är en sådan symbolisk karaktär, inte bara i sagan utan även i hela filmvärlden och populärkulturen, så har vår katalog ett stort utbud av officiella versioner och andra alternativ av den karakteristiska dräkten i storlekar för vuxna (både för honom och henne), Barn (pojke och flicka), bebis och tom för hundar.

Versioner i olika stilar och med olika priser, med kjol för tjejer, små för bebisar… En stor katalog med maskeraddräkter Darth Vader så att alla Star Wars fans kan känna kraften ifrån den mörka sidan av the Force.

maskeraddräkten Darth Vader Supreme

maskeraddräkten Darth Vader Supreme

Tänkt till de mest krävande fansen som letar efter en maskeraddräkt i mycket hög kvalitet för att använda kanske tom på professionell nivå, så kan vår butik online erbjuda den imponerande maskeraddräkten Darth Vader Supreme. Det handlar om ett samlarobjekt, väldigt detaljrik och utmärkt utförande.

Alternativ för alla plånböcker

Maskeraddräkt Darth Vader classic

I vår butik presenterar vi också ett stort antal olika mer tillgängliga varianter, så att alla kan ha roligt på fester med våra lite mer ekonomiska maskeraddräkter. På denna sida kan du välja mellan många olika ekonomiska maskeraddräkter Darth Vader.

Andra versioner av maskeraddräkter Darth Vader

Maskeraddräkt Darth Vader till henne

Utöver de mest klassiska versionerna av dräkter till denna karaktär, liknande de vi kan se i filmerna så har vi på Funidelia också andra roliga variationer, som tex Darth Vader till henne med kjol, versioner med mössa istället för hjälm, superrealistiska överdelar bland mycket annat.

Överraska de minsta med en maskeraddräkt Darth Vader för barn!

maskeraddräkt Darth Vader för barn

Stjärnornas krig har förvandlats till en succé som har erövrat generation efter generation. Passa på och klä ut din lille till Carnaval, Halloween eller temafester med maskeraddräkter Darth Vader för barn. Det är ett fantastiskt val med tanke på det stora antal följare som han har. Säkert kommer de att älska att förvandla sig till denna unika personlighet.

“Cirkeln är sluten” Här hittar du accessoarer för att komplettera din maskeraddräkt

Det finns vissa maskeraddräkter som hamnar på en helt ny nivå när vi lägger till rätt accessoarer, detta är en utav dem. Följande presenterar vi några utav de komplement som du kan använda tillsammans med din maskeraddräkt Darth Vader när du bestämt dig för att förvandla dig till denna skurk ifrån det Galaktiska Imperiet.

Ett utav denna personlighetens speciella kännetecken är hans mekaniska andning och på Funidelia kan du köpa online din andningsapparat av Darth Vader för att kunna härma det där ljudet som kommer göra din outfit ännu mer överraskande!

Viktigt är det röda lasersvärdet

Darth Vader röda lasersvärdet

En annan oumbärlig accessoar är lasersvärdet med rött ljus, ett vapen som han kontrollerar till perfektion och som han använt i olika scener mot Luke Skywalker i filmerna ifrån första triologin.

Detta lasersvärd fungerar också som vapen mot Jedis, Vader kan också använda sitt svärd till att avvärja skott ifrån blasters och andra vapen.

I vår online butik kan du hitta ditt lasersvärd Darth Vader liksom många andra Star Wars lasersvärd ifrån de övriga karaktärerna i sagan.

Darth Vader hjälmen

Darth Vader hjälmen

Och eftersom det inte kan vara på något annat sätt, så kan du också hitta i vår online butik de främsta accessoarerna såsom den ikoniska Darth Vader hjälmen. Vi har modeller av supreme kvalitet för de som gillar att samla denna typ av artiklar, till basic Darth Vader masker lite mer ekonomiska till vilken festlighet som helst.

Här kan du också köpa accessoarer som Darth Vaders handskar i standardstorlek till barn och vuxen.

Dekorationsartiklar Darth Vader

Dekorationsartiklar Darth Vader

Utöver maskeraddräkter och accessoarer som vi tidigare presenterat, så har vi även på denna hemsida olika dekorationsartiklar med Darth Vader tema som du kan använda för att ge liv i ett rum eller skapa det lilla extra på en fest, kalas eller event.

De mest nördiga fansen till denna personlighet kommer säkert älska dekorationslamporna i 3D i original med Darth Vader. Dessa produkter kan vara en perfekt gåva till en födelsedag eller ett speciellt tillfälle som Jul. Du kommer inte kunna motstå!

Darth Vader: en klassisk personlighet i Star Wars universum

Star Wars

Darth Vaders karaktär utvecklas progressivt under episodernas gång i den första trilogin av Star Wars. Olika delar av hans personlighet och hans kännetecken framkommer sakta men säkert under sagans gång och hjälper till att definiera honom till en utav de mest karismatiska skurkarna inom film.

I de första filmerna presenteras först Vader som en centralfigur i Imperiet, upptagen med att förfölja Alliansrebellerna och frontera hjältarna Luke, lea och Solo, senare i trilogin så berättas det med mer detaljer hans historia och hans förvandling ifrån Anakin Skywalker, den mörka sidan av the Force vid sidan av kejsare Palpatine.

David Prowse, spelade Vader i den första trilogin. Andra skådespelare har också gett liv åt denna personlighet alltigenom hans framträdanden i filmerna. Värt att nämna James Earl Jones som med sin distinkta röst av Darth Vader, gjorde en minnesvärd tolkning.

Rikedomen som omger denna personlighet, såsom hans maktfulla utseende gör detta till ett förträffligt val av maskeraddräkt bland alla fans av Star Wars för speciella tillfällen såsom Carnaval, Halloween, fester, events, filmpremiärer och andra tillfällen.

Den kraftfulle Sith lorden lämnar spår i början av den första filmen (Episod IV – Nytt Hopp) i attacken mot rymdskeppet där han förföljde Prinsessan Leia med sina hemliga planer på det nya supervapnet i Imperiet: Dödsstjärnan. Hans obevekliga sätt att träda in i skeppet, ledandes en grupp av Stormtroopers och förhöra sina fiender tjänar som presentation av vad man kan förvänta sig av denna skurk under sagans gång.

Från och med nu blir han känd som… Darth Vader

Anakin Skywalker

Allt börjar på planeten Tatooine, när den experimenterande mästaren Jedi Qui-Gon Jinn upptäcker en liten blond pojke och tror att han kan vara “den utvalde” för att skapa balans i the Force, och uppfylla en gammal Jedi profetia.

Med excellenta talanger i navigering, stora kunskaper i ingenjörskap för sin ålder, så som höga nivåer av midi-chlorians (ett element som hjälper till att bedöma användarpotencialen i the Force) så är den unge Anakin Skywalker redo att ge sig ut på en resa som för alltid förändrar hans liv liksom Galaxens öde.

Trots att han växt upp med Obi Wan Kenobi, hans vän och mentor i Jediträning, så slutar det med att han konverterar till Sith lärling och går med Galaximperiet och omvandlar sig till den hemske Darth Vader.

Manipulerad av Palpatine, som påstod att krafterna ifrån den mörka sidan av the Force kunde vara en möjlighet att rädda hans älskade Padmé, så blev Anakin som redan visade tecken på en stor inre konflikt och personlighetsförändring, tillslut förförd utav den framtida kejsaren.

I en episk duell med Obi Wan Kenobi, mellan lavafloderna på planeten Mustafar, så besegras Anakin och blir allvarligt bränd, lemlästad och skadad. Detta är anledningen till att han använder sin karakteristiska rustning i svart med mask. Vader blev en ciborg ”mer maskin än människa” enligt hans gamla vän och mentor.

Efter det blev Darth Vader kejsaren Palpatines högra hand, och antagonist i den första trilogin och har fascinerat fansen av denna galatiska saga genom oförglömliga scener av action och viktiga dialoger.

Darth Vader: En närvarande personlighet i alla filmer

Maskeraddräkter Darth Vader

Succén med hans karaktär hjälte ledde också till att han fick en central roll under den följande triologin, och framträdanden och omnämnanden i de nya filmerna ”Rogue One” och "The Force Awakens”.

Utöver hans ledarkunskaper i Galaximperiet, så är Vader duktig med sitt lasersvärd och en grym pilot, som vi får erfara när han navigerar en Tie Fighter i striden om Yavin som kulminerade i förstörelsen utav Dödsstjärnan.

Darth Vader använder sina kunskaper om den mörka sidan av the Force för att utvidga sin makt, och kan i strid flytta objekt och skicka dem mot sina motståndare, stoppa blasterskott med sina händer, kväva Imperiesoldater han anser vara odugliga, känna närvaron av Jedis och många andra färdigheter.

Värt att nämna är att denna hemska skurk är far till hjältarna Luke Skywalker och Prinsessan Leia, varför inte klä ut sig till de tre? Det är en perfekt idé till temafesten. Hos Funidelia hittar du också maskeraddräkterna till de andra två.

 

Darth Vaders klädsel

Darth Vader använder en mörk dräkt som är lätt att känna igen. Som vi nämnt tidigare så bär denna skurk en svart rustning för att skydda sin kropp ifrån de allvarliga efterdyningarna efter sin konfrontation med Obi Wan på Mustafar.

Han rustning är förstärkt på bröstet och armarna och har på mittpartiet en uppsättning av lampor och system som hjälper till att reglera hans vitala funktioner. Vader är utrustad med tåliga och skyddande kläder tillsammans med hans majestätiska svarta cape, fäst med en liten kedja. Dräkten kompletteras med hans handskar och svarta stövlar, likaså med hans skärp med inbyggda kontrollaskar och knappar som bland annat hjälper honom att kontrollera sin temperatur.

Darth Vader masken och hjälmen

Darth Vader masken och hjälmen

Denna Sith lord använder en imponerande svart hjälm, som blivit en utav hans med symboliska accessoarer. Vaders hjälm, är glatt och blänkande och skyddar en mask han bär under och som garanterar honom överlevnad utanför kontrollerade miljöer, och som också tillåter hans andra sinnen som seende och lukt.

Utöver Darth Vader masken och hjälmen finns även ett stort utbud utav andra Star Wars hjälmar.

Din maskeraddräkt Darth Vader till Carnaval och maskeradfester!

Din maskeraddräkt Darth Vader till Carnaval och maskeradfester

Som vi tidigare skrivit om, så ger denna dräkt skurken en skrämmande uppsyn och hjälper honom att hålla sig vid liv. På denna sida presenterar vi en kollektion av maskeraddräkter så du kan ha roligt och njuta på firanden såsom Carnaval, Halloween och andra roliga event.

Vår avdelning med maskeraddräkter Darth Vader har alternativ till alla, ifrån maskeraddräkterna i högsta kvalitet till de lite mer enkla och ekonomiska

Hos Funidelia kan du leva ut Star Wars fantasin med ett stort utbud av Darth Vader produkter för vuxen, barn och bebis. Du hittar allt ifrån ett lasersvärd till en hjälm för samlare eller för att ge som gåva till ett riktigt fan.

Utöver maskeraddräkterna och accessoarerna, kom ihåg att vi även har ett stort utbud av artiklar till födelsedag, fester och dekoration. Allt med tema Darth Vader.

Den mörka sidan av the Force är verkligen lockande, du kommer förvandla dig till den mest symboliska skurken i filmerna om Star Wars. Sätt på dig din maskeraddräkt, din mask och din Darth Vader hjälm och förgör på Carnaval eller på vilken fest som helst i Galaxen!

Top