Prinsessan Leia Maskeradkläder för henne och flicka

Letar du efter en Prinsessan Leia dräkt för din nästa maskeradfest? Då hjälper vi dig, vi är ditt enda hopp!

Och det är för att Leia är en av våra favoritprinsessor: krigare, vacker, dedikerad, intelligent och framför allt modig, hon har ansvaret för att leda upproret mot Rymdimperiet och Första Ordern.

Om du håller med så ​​garanterar vi att du i denna sektion hittar Leia dräkter för flicka och henne som du letar efter. Från den klassiska Leia dräkten som består av en vit klänning med huva och bälte till sexigare versioner av densamma ... eller till och med dräkter med prinsessan Leia som slav, när Jabba Hutt fängslat henne i Jedins Återkomst. Dessutom kan du komplettera din dräkt med den mest kända frisyren i galaxen ... med en peruk som Leias. Ansluter du dig till Rebell Alliansen?

Om ditt svar är ja kanske du kan lura någon för att sätta på sig Padme Amidala dräkt, eller en Darth Vader dräkt och ni kan gå som "far och dotter" ... eller en Han Solo dräkt och ni kan gå som ett romantiskt par, eller med en Luke Skywalker dräkt så ni kan gå som bröder.. eller välj bland resten utav våra Star Wars dräkter. Vi har dräkterna med alla karaktärer, väljer din favorit och klä ut dig!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 11 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top