Han Solo dräkter

Om du alltid har drömt om att slutföra Kessel tävlingen på mindre än 12 parsecs och vart du än går, så följer en hårig vän med dig. Om du någon gång fått höra att de hellre skulle kyssa en Wookie än dig ... då behöver du en Han Solo dräkt.

Han är en av de mest karismatiska karaktärerna i Star Wars. En smugglare som reformeras pga kärleken till prinsessan Leia och för vänskapen med Luke Skywalker. Han Solo är en av de bästa piloterna i galaxen och bevisar det genom att styra sitt skepp, Millennium Falken.

Han Solo dräkten består av mörka byxor med röda ränder på sidora, en tight ljus skjorta, en svart läderväst och en hölster knutet runt benet där han förvarar sin blaster. Men uttan tvivel, vad som krävs för att få dig att triumfera med denna Star Wars dräkt är rätt attityd.

Om ni vill klä ut er som ett par, och du vill klä dig i din Han Solo dräkt, så kan din partner klä ut sig i många olika karaktärer med en Prinsessan Leia dräkt, en Chewbacca dräkt eller tom gå klädd som en prisjägare med en Boba Fett dräkt.

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 7 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top