Stormtrooper dräkter för barn och vuxen

Förvandla dig till en av de mest ikoniska karaktärerna i galaxen med dessa originella Stormtrooper dräkterna. Alla Star Wars fans kommer att älska din dräkt på festen!

Klonsoldaterna som tjänar Republiken dukade under för Galactic Imperiet efter utförandet av Order 66 som förstörde Jedi Ordern. Imperiesoldaterna förblev under Darth Vaders befäl för att hjälpa kejsaren att erövra galaxen.

Stormtrooper dräkten består av en svart dräkt skyddad av en vit rustning som består av flera gjutna stycken och den karakteristiska stormtrooper hjälmen. Skaffa dem och du kommer att komplettera en av de mest igenkännliga Star Wars dräkterna. Du kan också ge din Stormtrooper dräkt för vuxen och barn den slutgiltiga touchen med en av våra blasters från Star Wars med vilken du kan förstöra all rebell kraft som korsar din väg.

Vill du ha den perfekta förklädnaden för maskeradfesten? Samla dina vänner. En av er kan representera den mest fruktade sit lorden genom tiderna med Darth Vader dräkten och resten kan klä ut sig till Stormtroopers ... Gör ert intåg till festen eller festivalen till tonerna utav Imperial mars och ... ha kul!

Men om du fortfarande har några tvivel ... Dessa är de Stormtrooper dräkter du letat efter!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 36 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top