Maskeradkläder sjuksköterskor och läkare

Finns det någon läkare på plats? På nästa fest så kan det vara du! Välj den maskeraddräkt sjuksköterska eller läkare du gillar bäst och förbered dig på att auskultera dina vänner mellan drinkarna. Även om du hos Funidelia hittar massor av maskeraddräkter med olika yrken, så om din grej är att hjälpa så är våra maskeraddräkter sjuksköterska och maskeraddräkter läkare de du kommer gilla bäst.

Med sin förklädnad som sjuksköterska för flicka, kommer din lilla att veta hur det känns att hjälpa de människor som är "sjuka" till nästa Karneval.
Och om du letar efter en kvinnlig maskeraddräkt till dig, kan du välja en lite mer vågad version med en av våra sexiga sjuksköterska maskeraddräkter för att värma upp atmosfären i väntrummet på festen. Om du vill skapa en lite mer vågad maskeraddräkt i par kan din partner ha på sig en läkardräkt ... och färdiga att leka doktor! ;)

Dessutom har du den blodiga och skrämmande versionen av alla dessa maskeraddräkter: Halloween sjuksköterskor och zombie läkare. Med blod och inälvor droppandes överallt ... Förbered en bra sminkning och du kommer få den mest orignella maskeraddräkten till nästa Halloween.

För att komplettera dessa förklädningar har du en mängd tillbehör till ditt förfogande: stetoskop, kistor, sprutor och till och med en blodig mask, idealisk som förklädnad av en kirurg. Det ser ut som om du just lämnat operationsbordet.

Hos Funidelia har vi alla maskeraddräkter för karneval, Halloween eller till vilket firande som helst. 

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 62 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top