Maskeradkläder millitär. Dräkter legionärer och soldater

Rak i ryggen! Du kommer säkert alltid vara redo för action med din maskeraddräkt millitär. Ta ditt vapen och din kamouflage makeup och gå in i djungeln för att döda fienden utan att bli sedd.

I den här sektionen hittar du allt gällande militära maskeraddräkter för henne, honom och barn och det bästa accessoarerna din soldat maskeraddräkt och du blir den snyggaste militäranläggningen: kulsprutepistoler, solglasögon, gröna baskers, militära hjälmar, skott bälten, ... allt du behöver för att göra din kamouflagemaskeraddräkt ska bli odetekterbar på maskeradfesten.

Hos Funidelia erbjuder vi ett brett urval av dräkter militär så att du kan skapa en egen outfit som antingen korpral, sergeant eller överste.
Ifrån de gröna klassiska kamouflagemaskeraddräkterna för soldater i strid, till maskeraddräkter med tyska soldater eller de små tennsoldaterna i plast ifrån Toy Story, amerikanska soldater eller soldater ifrån tiden för den franska revolutionen. Välj den du gillar bäst.

Om du verkligen är en tuff kille, har vi maskeraddräkter legionär så att du kan känna dig som en äkta elitsoldat och maskeraddräkter civilgardet för honom och henne, så att din radar kontrollerar att ingen överskrider gränsvärdet för nöje på nästa maskeradfest.

Men om du anser att soldatyrket inte är din grej så oroa dig inte eftersom vår sektion med maskeraddräkter Yrken hjälper dig att upptäcka dina dolda talanger.

Att roa sig är obligatoriskt! Sir, yes, sir!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 69 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top