Skip to content

Halloween maskeraddräkter för grupper

Nu är det oktober och med den kommer den skrämmande Halloweenkvällen och vilket bättre sätt att uppleva den än i sällskap med dem som fortfarande lever: våra vänner, familj etc. Om du vill att inte ens din egen mormor ska känna igen dig föreslår vi de bästa och mest skrämmande Halloween maskeraddräkterna för grupper.

Om du fortfarande inte vet vilken fruktansvärd varelse du och de dina ska förvandlas till den dagen ger vi dig några idéer som inte kommer att gå obemärkta förbi och som är perfekta som förklädnad som grupp.

The Walking Dead maskeraddräkter

Om du och dina vänner älskar zombie stilen, så vad kan vara bättre än att vandra omkring på gatorna och skrämma alla förbipasserande i ren The Walking Dead stil! Så gör våra vänner som ser ut att nyss blivit smittade.

I varje grupp finns alltid en ledare, den smarte eller den där vackra tjejen, och vi har den perfekta maskeraddräkten för var och en utav dem. Rick Grimes dräkten för den coole, Doktor maskeraddräkten för den hjälpsamme, maskeraddräkten zombieflicka för den sötaste….

Om ni inte har så stor budget och vad ni vill är att ge det lilla extra till er maskeraddräkt utan att bli helt ruinerade så har vi de mest otroliga zombiemasker med vilka ni kan sätta skräck i alla ni möter.

Och om ni tänkt fixa den bästa zombiesminkningen i historien, så har ni här en handledningsvideo där Sarat G förklarar i detalj vad som krävs för att skapa den bästa levande död sminkningen.

Familjen Addams maskeraddräkter

Om din Halloween handlar om att tillbringa med familjen, finns det inget bättre sätt att göra det på än att minnas Addams familjen med dessa maskeraddräkter.

Hos Funidelia har vi dubbelgångarna av Familjen Addams bara för dig och din familj, de bästa maskeraddräkterna väntar på dig! Gómez, Morticia, Fetido, Pugsley och tom Wednesday. Vi har maskeraddräktena med alla karaktärerna i Addams. Endast ”Thing” och ”Cousin That” kommer att saknas på din fest.

Häxa maskeraddräkter

För dem som lämnar allt till sista minuten fungerar alltid häxa och trollkarlsmaskeraddräkterna. Du och dina vänner kan klä ut er var och en till olika häxor, i olika färger eller med olika krafter för att förtrolla alla som korsar er väg. Dessa flickor har kul genom att skrämmas, har roligt ni också och lämna ert snälla jag till en annan dag.

Musiker och kändisar

Om ni är ett gäng musikentusiaster och vill komma ur det traditionella, vad bättre sätt än att hylla de artister som lämnat oss och som även lämnat ett stort musikaliskt tomrum. Vi har valt våra favoriter: Amy Winehouse, Jimi Hendrix eller Michael Jackson, som också kan reinkarnera i sin mest skrämmande version med Thriller-dräkten. Var och en med olika stil och ifrån olika epoker som satte en prägel bland musikälskare, och de förtjänar att bli ihågkomna den här dagen.

Om du vill glänsa som de stora stjärnorna kan du bära en av dessa peruker och förvandla dig till självaste Kurt Cobain eller den enastående Janis Joplin.

Maskeraddräkter med Skurkar. De mest kända och skrämmande

Om du verkligen vill skrämmas så är det bästa sättet att sammanföra de mest fruktade och ihågkommande skurkarna och elakingarna i celluloidhistorian: Darth Vader, Maleficent, Voldemort, The Joker, Harley Quinn …

De har inte direkt något gemensamt men ändå ondskan är deras bästa vän. Är ni redo?

Mördarmaskeraddräkter

De smartaste mördarna kommer att ta över era kroppar och plocka fram det värsta av er. Vi garanterar er en Halloween i filmens tecken med de mest skrämmande skräckfilmsmaskeraddräkterna som vi visar dig nedan: Freddy, Jason, Chucky, Michael Myers, Pennywise …

Happy Halloween!