Skip to content

Halloween maskeraddräkter för par: Det finns kärlek som dödar

De bästa Halloween maskeraddräkterna för par

Vad kan vara mer chockerande vid en skräckfest än en bra Halloween maskeraddräkt? Två bra maskeraddräkter som kompletterar varandra! Så sätt igång att jobba för att förbereda den bästa Halloween-dräkten som ett par. Din make, din fru, din pojkvän, din vän … oavsett vem det är för att tillsammans kommer ni att bilda den mest skrämmande och fantastiska maskeraden.

Och hur kan ni göra det? Enkelt. Vi ger dig några tips och idéer om Halloween maskeraddräkter för par till nästa Halloween. Endast lämpliga för vuxna!

För par som nästan är redo att klippa banden

OK, det är säkert inte som det verkar och ni är säkert ett exemplariskt par men…. Skulle det inte vara roligt att få alla att tro att ni nästan tänker klippa banden? Vad är isåfall bättre än med ett par Edward/Edwina Scissorhands maskeraddräkter!!

Nu kan ingen säga att ni inte har kapacitet att klippa ungefär vad som helst.. Till och med er egen relation. Men det är ju inte så konstigt, för med de händerna är det ju praktiskt taget omöjligt att göra vad normala par gör i sovrummet.

För de nygifta eller förlovade

Om du håller på att formalisera ditt förhållande eller om du nyligen har gjort det, vad är då bättre än en nygifta zombie maskeraddräkt? Ni kommer sprida glädje på festen med er humor!

Naturligtvis måste ni tåla skämt av typen: ”De har precis gift sig och redan har förhållandet dött! Stackare!”

Och om ni är förlovade kan ni alltid göra en snabbtestning av dagen D. Vem fångar buketten?

För dem som gillar pumpor

Alla vet att pumpor är maten och stjärnan i halloweendekorationen.

Så varför inte skratta åt er själva och hylla detta med en pumpadräkt som ett par? Lite humor och skoj till festen som kommer bli fenomenal.

För de lite roligare

En annan bra idé för att hedra den fantastiska Tim Burton-animerade filmen är med en Nightmare before Christmas maskeraddräkt. Förutom att klä er mycket elegant kommer ni att ge en väldigt cool och touch och roa alla gäster. Vem minns inte Jack och Sally, de berömda huvudpersonerna i denna berättelse?

För monsterparen

Monsters som Frankenstein är vanliga karaktärer under terrornatten. Så om du går med i klubben med Halloween maskeraddräkter för par finns ingenting bättre än att bära maskeraddräkterna med Herman och Lily Munster.

En annan av de mest filmatiska och skrämmande familjerna är familjen Addams, alla med övernaturliga förmågor och en speciell karaktär. Den rika Gomez Addams är alltid lika kär i sin eleganta Morticia och de firar alltid kärlek och elände. Med dessa Familjen Addams maskeraddräkterna kommer ni att bli festens mest dystra äktenskap.

För par som älskar och hatar varandra i lika delar

Kärlek – hat. Det är kanske vad Harley Quinn och Joker känner, det udda paret som av några anses vara det bästa paret i DCs Universum men vars relation man fortfarande inte riktigt vet vart den är på väg…

För blodtörstiga par

Drakula och hans brud lever upp med mycket intensitet på Halloween. Det är natten då ni går ut för att släcka er blodtörst och sprida skräck med era hörntänder. Denna Halloween maskeraddräkt för par är ett bra alternativ för er.

För de som älskar det klassiska

En annan genial idé som aldrig blir omodern är att förvandla er till djävulinna och djävul. Alltid med er trident till hands.

Ni kommer säkert att hitta den perfekta kombinationen för en oförglömlig Halloween som ett par bland våra Halloween maskeraddräkter för honom och Halloween maskeraddräkter för henne.

Horror is fun!