Skip to content

Hemmagjorda maskeraddräkter till Halloween med tyll

Halloween, den där skrämmande oktoberkvällen där zombies lämnar sina gravar, spöken vandrar runt i hemmen och pumporna plockar fram sitt mest onda leende. Tja … det är också kvällen där vi klär oss ut och går ut med våra vänner, barnen som skaffar samma mängd godis som krävs för hela året och vi minns dem som inte längre finns där.

Så för att du inte ska komplicera dig för mycket i år, visar vi dig de bästa maskeraddräkterna med tyll för denna Halloween– och DIY-idéer och handledningar för ett förtrollande utseende.

Pumpa maskeraddräkt med tyllkjol

Att göra en pumpadräkt är mycket enkelt. Du kan du välja mellan dessa orangea tyllkjolar och till och med kombinera dem för att ge extra volym.

Resten är efter din smak, en svart eller orange t-shirt med ansiktet på pumpan, en grön och så kan du ändra din dräkt till en pumpahäxa i ytterligare ett år. Du måste bara ge det lite fantasi!

Eller, om du föredrar kan du göra kvällen lite mer originell och klä ut dig till en pumpa med denna roliga uppblåsbara maskeraddräkt.

Häxa maskeraddräkt med tyllkjol

För att skapa din maskeraddräkt Häxa, behöver du bara en svart tyllkjol och kanske något extra lager av tyll om du vill ge den lite färg. Sedan är ett par randiga strumpbyxor, en kvast, en hatt och en svart t-shirt nödvändiga för att skapa ett skrämmande utseende.

Spöke maskeraddräkt med tyllkjol

Om du är lite av ett spöke kommer du älska dessa hemmagjorda maskeraddräkter. Med en vit t-shirt och denna enkla DIY kan du skapa en unik spökmaskeraddräkt. Klipp ut denna mall ifrån Pinterest och måla ett svart spökansikte på din vita t-shirt.

Sätt på dig en vit och svart tyllkjol och du får en look liknande denna maskeraddräkt.

Vad tycker du om våra idéer för hemmagjorda Halloween maskeraddräkter? En tyllkjol är alltid ett bra alternativ för att komplettera din look till Karneval eller Halloween. Häxa, spöke, pumpa och många idéer för att inspirera dig, till exempel skelett eller huvudpersoner ifrån skräckfilmer, som The Nightmare before Christmas. Dessutom är dessa idéer med barnmaskeraddräkter även anpassningsbara till en maskeraddräkt för henne, som du kan se på någon bild. Det som gäller är att ha kul och sprida lite skräck!

Horror is fun!