Skip to content

5 idéer med dekoration DIY till Halloween

Varje år firar vi Halloween mer och mer tillsammans med vänner och familj, och det är den perfekta ursäkten för att ha roligt och få skrämmas ordentligt. I detta avsnitt kommer du hitta idéer för DIY dekoration till Halloween som är mycket enkla och roliga och med vilka du kan dekorera ditt hem till den mest skrämmande kvällen på året. Överraska alla med den mest originella Halloween dekorationen!

1. Finns det någon där?

För att göra denna Halloween dekoration till toaletten behöver du bara en svart kartong och sax. Klipp ut formen på det monster du vill ha, lyft upp tanken och kläm fast den. Din inkräktare är redo att skrämmas vid rätt tidpunkt och på det mest enkla sätt.

DU BEHÖVER: Svart och vit kartong och sax

2. Mamma! Det är en gubbe i köksskåpet

Vår favorit!! Huvudet i burken är perfekt för att skrämma slag på din mamma. Du kan göra egna foton med följande steg eller ladda ner detta foto via denna länk.

Du behöver också en stor glasburk och färgat vatten i grönt, gult eller i vilken färg du gillar bäst. Stoppa det inplastade fotot i burken och, Färdigt! Du har nu fått en ny rumskamrat.

DU BEHÖVER: Inplastat foto och genomskinlig glasburk

3. Små gäster

Den här hemmagjorda Halloween girlangen är väldigt lätt och väldigt cool att göra. Ett perfekt hantverksjobb för de där regniga och kalla eftermiddagarna.

För att göra fladdermössen måste du måla polystyrenbollarna med svart färg, limma på vingarna som du skär ut ifrån en kartong och ögonen.

När det gäller spökena behöver du bara fästa ihop bollen med papper eller tyg du har hemma med en nål eller häftstift, limma på ögonen och hänga alla dockor i ett snöre.

DU BEHÖVER: Polystyrenbollar, vitt papper eller tyg, kartong, lim till ögonen och häftstift

4. I mördarens spår

Antagligen den enklaste av dem alla. För att skapa denna blodiga handduk behöver du… en handduk och blod (givetvis falskt), svårare än så är det inte.

Falskt blod brukar inte lämna fläckar så du kan senare tvätta den och den blir som ny igen. Det viktiga är förskräckelsen som alla som går in i badrummet kommer få.

Du kan även pröva det på duschdraperiet eller lämna blodspår på badkaret.

DU BEHÖVER: En vit handduk och falskt blod

5. Häxornas gömställen

Om du vill att ditt hem ska bli invaderat av riktiga häxor (och vi menar inte din svärmor) så blir det så med dessa häxben.

För att skapa denna roliga effekt behöver du färgade randiga strumpor, svarta spetsiga skor och kartong för att simulera häxans ben. Du kan placera dem som du ser på fotona eller på vilket sätt du kan komma på.

DU BEHÖVER: Färgade strumpor och svarta skor

Detta är några hemmagjorda idéer för att dekorera ditt hem till Halloween och överraska och skrämma slag i hela grannskapet.

Utöver dina egengjorda kreationer kan du också komplettera dem med våra Halloween dekorationer du hittar på vår webb och förvandla ditt hem till ett riktigt skräckslott.

Horror is fun!