Skip to content

“Måsten” Halloween dekoration för en skrämmande fest

Tror du att du vet hur du ska dekorera ditt hem till Halloween? Ha, få mig inte att skratta….

Om du vill krossa din granne och bli den som fixar den bästa Halloweendekorationer i år, FORTSÄTT LÄSA!

Du måste vara väl förberedd för att organisera en fantastisk Halloweenfest, och eftersom vi nu känner varandra och vet att ni lämnar allt till sista minuten, har vi skapat detta inlägg om Halloweendekoration för att ge er idéer som jag hoppas kommer att hjälpa er!

För att börja och skapa en dekor av terror, får du inte glömma pumpor, spindelnät, blod, stearinljus, döskallar …, liksom andra skrämmande accessoarer. Men som Jack the Ripper sa: ”Låt oss börja i delar”

Utomhus dekoration

Trädgården

Om du har en trädgård i ditt hem eller en uteplats, är det där du kan få ut mesta möjliga och vad som först skrämmer de som passerar förbi och får dina gäster att föreställa sig vad de kommer finna inomhus. Det vanligaste är att skapa en kyrkogård i trädgården med gravstenar, kroppar som kommer upp ur gräsmattan, snidade pumpor, spöken, varningsskyltar, etcetera.

Om du vattnar din gräsmatta bra kan du förhoppningsvis få ett par zombies att poppa upp som de i videoklippet ifrån Thriller med Michael Jackson, och om inte, vänta till midnatt då någon av gästerna säkert tar ton och uppmuntrar dem att komma.

Fasaden

Steg nummer två som också är väldigt viktigt är fasaden på ditt hem, särskilt dörren och fönstren. För dörren rekommenderar vi detta avsnitt som ger dig 25 idéer för att dekorera dörren till ditt hem på Halloween.

Men om du inte är sugen på att skapa dekorationen själv så visar vi dessa snabbalternativ som du kan hitta i vår butik.

Å andra sidan kan du passa på och skapa en fönsterdekoration till Halloween genom att sätta skuggor med svart kartong på en vit bakgrund och dra fördel av det inre ljuset. Du kan skapa vapen, katter, hängande huvuden, allt du vill! I det här inlägget förklarar vi hur man gör det.

En annan bra idé är att spela med ljuset, inte bara sätta belysning på ett dekorationselement, utan till exempel att fokusera trädgårdsstrålkastarna på det döda trädet som hänger eller fylla pumpor med ljus, utan också spela med interiörbelysningen, sätta på färgade glödlampor som blå eller röda.

Inomhus

Perfekt! Nu har du fått dem lagom rädda, och det är dags att inte göra dem besvikna nu när de redan är försvagade och om de hoppades att det inte kunde bli värre, hade de fel, eftersom vi kommer att ge dig fantastiska idéer för en skrämmande Halloween inomhusdekoration.

För att underlätta dekorationen och varför inte, för att spara lite pengar, centrera halloweendekorationen i de rum där dina gäster kommer att vara, och lämna något rum med mindre dekoration. För detta rekommenderar vi följande områden.

Badrummet: inte lämpligt för lättskrämda personer!

Oavsett om vi gillar det eller inte så är det någonting vi alla behöver besöka då och då, så det är viktigt att din dekoration där blir riktigt skrämmande.

Fyll badkaret med lite vatten och häll i falskt blod, fläcka väggen och om du vill kan du sätta ett huvud inuti eller fläcka duschdraperiet.

Spegeln ovanför handfatet kan du fläcka ner med blodiga händer, dina egna avtryck eller köpa ”färdiga att sätta på och ta av” om du inte vill fläcka ner alltför mycket.

Du kan göra handtvålen i badrummet riktigt äcklig genom att stoppa i några rester utav en människa som vi visar nedan, som tex fingrar, öron eller ögon.

Vardagsrummet / matsalen

Detta område är ett av de viktigaste eftersom det är där du kommer att tillbringa större delen av tiden under festen, så dekorationen borde vara skrämmande, men utan att bli överdrivet otäck så att ingen känner sig obekväm under sin vistelse där.

Täck det hela med spindelnät och placera små spindlar i varje hörn. Täck möblerna med vita lakan, som skapar ett intryck av spökhus och samtidigt förhindrar att möblerna blir smutsiga. Avsluta genom att lägga några pumpor och dödskallar på hyllorna.

Komplettera dekorationen med torra grenar dekorerade med skrämmande motiv som spindlar, pumpor, spindelnät … De små i huset kan hjälpa dig så att det också blir en rolig aktivitet för hela familjen. Du får inte missa stearinljusen eller ljuskronorna, så att ljuset blir mörkare under firandet eller täck några lampor med något tyg eller papper i orange eller svart.

För matsalen är hushållsartiklarna nödvändiga, från duken, de svarta servetterna eller kopparna du använder, till bordsdekorationerna. Här är några element som kan vara mycket användbara:

Dukar

För att äta upp alla dina inbjudna gäster vill du inte göra det var som helst. Uppfostran först!

Glas och muggar

Du kan inte missa behållaren för att servera elixir av blod eller alkoholhaltiga drycker i som får fler än en att släpa sig ut ur ditt hus.

Pumpor

Visa dina konstnärliga drag och lär dig att snida pumpor y roliga och originella former.

Men om de inte blir så bra eller du helt enkelt är lat kan du alltid skaffa dig dessa dekorativa

Kandelabrar

Är du rädd för stearinljus och att ditt hem ska fatta eld? Inga problem, då föreslår vi dessa säkra skrämmande kandelabrar.

Dödskallar

Med dödskallarna kommer de att uppskatta den där inre skönheten som alla pratar om och med vilka alla säger ja till, men få verkligen lägger märke till. Tja, dekorera du med dem, låt dem se insidan av dem som gick vidare till ett bättre liv.

Hallen

En sista punkt du inte får missa är korridoren, genom vilken dina gäster kommer att behöva passera för att gå till något annat rum i hemmet. I den måste finnas några grundläggande saken som hängande spindelnät, liksom dekorativa element på väggarna, vare sig det är dystra foton, insekter osv.

Med allt detta får du ditt hem att bli perfekt för att fira en fantastisk Halloweenfest, där kul och rädsla är garanterat och om någon gäst tvivlar på det kan de alltid förvandlas till dekoration för nästa år.

Horror is fun