Skip to content

Corpse Bride tutorial: maskeraddrÀkt, smink och accessoarer

Vi föreslĂ„r den perfekta planen för denna Halloween; Film, middag och Halloween maskeraddrĂ€kter. Vad tror du om det? Filmen vi rekommenderar Ă€r Tim Burtons Corpse Bride. Gissa vilket Halloween maskeraddrĂ€kts förslag vi har till dig idag? Exakt! Vi ger dig Emilys kompletta look, med smink, tillbehör … allt sĂ„ att du pĂ„ nĂ€sta Halloween kan klĂ€ ut dig som Corpse Bride.

Corpse Bride smink tutorial

LÄt dig inspireras av denna handledning för att skapa din egen Corpse Bride-makeup. Med denna Halloween sminkning fÄr du det perfekta sorgliga och beniga utseendet pÄ Emily, huvudpersonen.

Dessa Àr fÀrgerna som inte fÄr saknas om du vill sminka dig som Corpse Bride.

Brudens klÀnning

Emilys klÀnning har mÄnga detaljer och applikationer. Du kan göra den hemma med en vit korsett och tyg för kjolen.

Om du vill att maskeraddrÀkten ska bli mer realistisk Àr det första steget att mÄla tyget i blÄtt eller lila pÄ de omrÄden som den bÀrs av huvudpersonen. Du mÄste ocksÄ fÀsta vita pÀrlor pÄ urringningen och simulera revbenen pÄ ena sidan, precis som filmens huvudperson.

Men om du föredrar nÄgot lÀttare föreslÄr vi den hÀr Corpse Bride maskeraddrÀkten, samma som du kan se i sminkhandledningen, som inte saknar nÄgra detaljer och ocksÄ Àr vÀldigt sexig.

Corpse Bride Accessoarer

Tillbehören Àr nyckeln för att göra din Corpse Bride maskeraddrÀkt likadan som Emilys drÀkt.

Du kommer att behöva kronan, den vita slöjan (som du kan göra hemma), buketten med svarta och vissna rosor och, naturligtvis, huvudkomplementet, Corpse Bride peruken!

Du kan göra din slöja med vit trasa eller tyll, riva den och ge den samma blÄ touch som klÀnningen.

Om du vill fĂ„ till det mest lika utseendet till Emily och vara den som ser mest ut som Corpse Bride pĂ„ festen kan du ocksĂ„ bĂ€ra masken med Corpse Bride, som inte saknar nĂ„gra detaljer: stora och utbuktande ögon, sorgligt utseende, blek hy, krans av blommor …

Och för att avsluta detta fantastiska utseende fĂ„r du inte missa en stilig följeslagare … det Ă€r Emilys partner: Victor! Din eviga kĂ€rlek.

Med en brudgumskostym och Victors mask kommer det inte finnas en brud som kan motstÄ honom.

Nu har du alla element nödvÀndiga för att fixa din Corpse Bride maskeraddrÀkt, nu har du ingen ursÀkt för att gÄ ut och ha roligt.

Horror is fun!