Skip to content

Hemmagjorda maskeraddräkter till Halloween: en skrämmande DIY look för Halloween kvällen

På jakt efter maskeraddräkter DIY till Halloween

Begränsad budget inför Halloween? Inga problem! Ingenting kan hindra dig från att njuta av den mest skrämmande natten på året som den förtjänar, därför kommer vi idag att ge dig flera idéer så att du förvandla dig med en cool Halloween maskeraddräkt utan att du behöver spendera mycket pengar. Du kan göra allt själv eller ge ett nytt liv i en maskeraddräkt du redan har hemma. Vad det handlar om är att ha kul, så här visar vi ett stort utbud av hemmagjorda maskeraddräkter till Halloween.

Skelett maskeraddräkt

För att skapa den behöver du en svart och en vit t-shirt. Sätt på en över den andra och klipp ut skelettbenen. Du kan ta hjälp av en mall eller göra det med fri hand om du är duktig med saxen.

Till din skelett maskeraddräkt kan du lägga till en sminkning i vitt och svart och du är redo att triumfera.

Zombie maskeraddräkt

En annan idé för DIY Halloween maskeraddräkter är att skapa din egen zombie maskeraddräkt. Fläcka ner alla plagg du ska ha på dig med röd färg som simulerar blod, gör några fransar i dem … och din zombiegång kommer att göra resten.

Du kan också använda en gammal maskeraddräkt som du har hemma och vet att du inte kommer att använda mer, göra den lite trasig och lägga till falskt blod, eftersom alla yrken är värda att vara en zombie. Naturligtvis är det viktigaste en bra zombiesminkning, och om du inte har tid eller är särskilt konstnärlig så kan du alltid sätta på dig en skrämmande mask eller någon karaktäristisk protes och några sår som dessa nedan.

Spöke maskeraddräkt

Kom igen, vi gör det svårt för dig, eller hur? Ta det där gamla tyget som alltid legat hemma, lägg den över huvudet och du är redan utklädd som ett spöke! Finns det något snabbare och billigare sätt? Kom ihåg att göra några hål för ögonen så att du kan se allt som händer.

Men om du istället för ett spöke vill vara en utav dem som fångar dem… så kan du alltid skaffa en utav dessa Ghostbuster maskeraddräkter.

Pumpa

Huvudelementet på Halloween, pumpor. Runda eller mer avlånga men när vi ser en kan vi inte låta bli att tänka på den mest skrämmande natten på året.

Nu kan du också skapa din egen pumpadräkt. Du behöver en orange t-shirt som du kan måla dit ögonen och munnen på eller göra några hål i den (bär då en svart skjorta under), orange strumpbyxor (eller med svarta och orange ränder) och en bra sminkning: bedårande eller skrämmande , vad du än föredrar. Titta på denna handledning för pumpasminkning.

Wednesday Addams

Titta vad enkel denna hemmagjorda Halloween maskeraddräkt är. För att skapa din Wednesday Addams maskeraddräkt behöver du bara göra några flätor (om du har långt hår, annars behöver du en peruk), sätt på dig en svart kjol och en svart tröja (eller en svart klänning) med en vit blus under, och sminka ansiktet väldigt blekt med svarta ögon och läppar. Ah, och kom ihåg att aldrig le på fotona.

Mumie

När vi pratar om DIY maskeraddräkter för Halloween får vi inte glömma mumierna och det är en väldigt bra idé om du har bråttom.

Det billigaste sättet att skapa din egen mumie maskeraddräkt är att ge liv till i toalettpapper. Naturligtvis så är det mycket känsligt och kommer troligtvis inte att hålla hela natten. Du kan också köpa bandage och rulla på dem.

I vilket fall som helst kommer kostnaden att bli minimal och du blir förklädd på ett ögonblick. Ta på dig vita kläder under och rulla upp med det material du väljer. Måla mörka cirklar för öronen, lägg till några fläckar…och du är redo!

Vet du redan vad din hemmagjorda maskeraddräkt kommer att bli till Halloween?

Som du ser kommer det inte att ta dig lång tid för dig att ha den redo och du kan komplettera den med tillbehör och den perfekta Halloween-makeupen för att skapa den perfekta dräkten. Vad det handlar om är att ha kul, och det är säkert att du får det!

Horror is fun!