Skip to content

Hemmagjorda Halloween maskeraddräkter

Om du har bestämt dig för att klä ut dig till Halloween på ett helt improviserat sätt eller om du har väntat till sista minuten med din halloweendräkt och nu inte vet vad du ska göra. Vi har de enklaste och snabbaste Halloween maskeraddräkterna DIY du kan göra själv.

1. Hemmagjord Skelettmaskeraddräkt

Du behöver bara en svart och en vit t-shirt. Du kan välja vilken kombination du föredrar, svart på toppen och vitt i botten eller tvärtom. Gör flera snitt på t-shirten som simulerar revbenen och bröstbenet, du kan ta hjälp av en mall som i dessa bilder som vi har räddat från Pinterest.

2. Hemmagjord Fladdermusmaskeraddräkt

Denna DIY är både lätt och originell eftersom … man gör den med ett paraply! Låt dig inspireras av denna Pinterest handledning.

Klipp ditt paraply på mitten, behåll stavarna för att forma vingarna och sy fast den på en tröja eller skjorta som du ser på bilden. Resten du gör efter din smak, med svarta kläder blir din fladdermusmaskeraddräkt redo.

3. Hemmagjord Zombiemaskeraddräkt

Vilka blodfläckade kläder som helst förvandlar oss till skrämmande levande döda. Om du vill kan du jobba på det lite mer och bli en zombie med sin egen historia: en flicka, en polis eller en sjuksköterska …

Men om du inte vill komplicera ditt liv är jeans och en trasig tröja mer än tillräckligt för att skrämma alla människor på gatorna.

Nyckeln är sminkningen: en perfekt zombiesminkning. För att uppnå detta behöver du vit färg, blod, svart skugga eller svart färg för de mörka cirklarna under ögonen … åh, och mer blod! Du kan också använda läppstift eller ögonpennor för att rita sår och ärr.

4. Hemmagjord Tjuvmaskeraddräkt

Lättare än att stjäla godis från ett barn! Om du har en svart och vitrandig t-shirt hemma, så tänk inte på det mer. Du behöver bara en mössa, handskar och en svart mask för att komplettera din look … och en påse med pengarsymbolen. Och så enkelt kommer du att ha din tjuvdräkt redo för Halloween.

5. Hemmagjord Jigsawmaskeraddräkt

Detta är en av dessa lysande maskeraddräkter, väldigt lätt att göra och med ett fantastiskt resultat. För att göra Jigsaw-dräkten behöver du en vit skjorta, en svart kavaj och en röd fluga. Försök att göra det på samma sätt som i dessa Pinterest bilder.

Nyckeln till den här dräkten är naturligtvis sminkningen. Med vit färg och svart skugga (samma som för zombiesmink) kan du göra basen, med ett rött läppstift göra spiralen på kinderna och med svart eyeliner hörnen på dockan på hakan.

Har du valt din maskeraddräkt nu?

Kom igen! Medan du sitter och tänker på det, kunde du ha gjort den färdig. Förbered din dräkt på ett ögonblick med alla våra idéer och komplettera utseendet med de bästa sminket och tillbehören till denna Halloween. Oavsett vad du väljer är det viktiga att ha kul med dina vänner och njuta av den mest skrämmande natten på året. Gå nu och ring dina vänner!

Horror is fun!