Maskeradkläder fladdermus

Fladdermöss är några av de mest populära djurkostymer på Halloween. Om du letar efter din Maskeraddräkt fladdermus är du på rätt ställe eftersom vi på Funidelia har de mest originella.

I vårt urval kan du hitta unisex fladdermusdräkter i pyjamasstil, roliga, bekväma och mysiga. Både barn och vuxna kan förvandlas till nattens mörka härskare. Har du lust för en Maskeraddräkt fladdermus i familjen? Och med "i familjen" menar vi bokstavligen hela familjen för vi har Maskeraddräkt fladdermus för alla storlekar, från fladdermusdräkten för spädbarn som din lille kommer att vara förfärligt söt i till Maskeraddräkt fladdermus för ditt husdjur.
Om din lilla vill ha den mest skrämmande Halloween-dräkten för barn tveka inte att komplettera hans eller hennes Maskeraddräkt fladdermus barn med en rejäl dos falskt blod droppandes från mungipan.
Du kommer också att hitta den mest sexiga Maskeraddräkt fladdermus kvinna för att vara skrämmande förförisk på Halloween-natten. Du behöver bara komplettera den med fladdermusvingar och sedan är du redo för festen.

Behöver du tillbehör för att komplettera din Maskeraddräkt fladdermus? Oroa dig inte, vi på Funidelia har alla nödvändiga. Fladdermusvingar, barnets fladdermuscape för de minsta, strumpbyxor...
Bland fladdermustillbehören som finns tillgängliga på vår hemsida kan du även hitta ett urval av masker och ögonmasker för att du kan ge den sista touchen till din Halloween-look.

Och om du vill vara ännu mer skrämmande... vad sägs om att förvandlas till den mest berömda vampyren? Dracula kan förvandlas till en fladdermus och med en Maskeraddräkt vampyr kan du förvandlas till Transsylvaniens mest kända invånare.

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 22 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top