Maskeraddräkter Halloween för barn

De minsta kommer skrämmas och ha roligt på Halloween med denna originella maskeraddräkter Halloween för barn! De kommer älska "Bus eller godis" med dessa maskeraddräkter Halloween för barn. De har aldrig varit så skrämmande roligt att be om godis. Denna gamla irländska tradition älskas av de små då de under en enda kväll får äta hur mycket godis de vill och klä ut sig. Så du får inte glömma Halloween maskeraddräkten till dina barn.. eller så får du en riktig skräckkväll.. uuuhh! Om du känner dig lite förlorad.. så hittar du alla de bästa idéerna hos Funidelia för att klä ut dina barn till Halloween. Maskeraddräkter häxor och trollkarlar för barn, maskeraddräkter vampyr, skräckinjagande pumpor, skelett, spöke eller en liten lurig djävul... Alla modeller du kan tänka dig finns hos oss. Och om din lille föredrar en maskeraddräkt Halloween med sina favoritkaraktärer så hittar du även maskeraddräkter med Ghostbusters, Descendants och tom Monster High. Med våra maskeraddräkter Halloween med barn så kommer de dö av glädje!

Filter
Din sökning:

En fest i rädsla med maskeraddräkter Halloween för barn

Halloween Kostymer

Bus eller godis? Om du inte känner till detta uttryck är det för att du aldrig sett en amerikansk film, för att du inte umgås med många barn eller för att du aldrig varit ute på gatan under Halloween.

Var inte orolig, vi förklarar vad det innebär med denna tradition, importerad med sitt ursprung ifrån Irland och som än idag gläder de minsta varje år.

Med våra maskeraddräkter Halloween för barn, så kan kungarna i hemmet njuta av en Halloween Big time. Som traditionen säger, så kan de gå runt i grannskapet, dörr till dörr och tigga godis ifrån grannarna. Uttrycket ´Bus eller Godis´ eller det kända ´Trick or Treat´ på engelska härstammar ifrån sekler bak i tiden då Irland led utav svält på grund utav potatisen.

Desperata gick de fattiga och mest utsatta under denna kris runt i de rikare kvarteren och tiggde mat.

Långt borta har vi lämnat denna tråkiga tid i historien. Numer firar man Halloween traditionen med en fest och man tigger inte längre av nödvändighet utan utav godislust!

Barnen är dem som mest uppskattar denna fet, åtminstone under tiden som de träffar sina kompisar och går runt på gatorna med deras bästa läskiga maskeraddräkter.

Men modet att fira Halloween längre ner i åldrarna varje år begränsar sig inte bara till bus eller godis. Varje år är det fler dagis, skolor och aulor som dekoreras för tillfället och barnen klär ut sig i klassen.

Om du känner dig något förvirrad och behöver hjälp med en maskeraddräkt Halloween för barn så lyssna då på våra råd.

Maskeraddräkter Halloween för barn som inte går ur modet

En klassiker är alltid rätt när det gäller maskeraddräkter. Vilken tjej har inte gått utklädd till häxa någon gång? Samma sak gäller för en mini Dracula. Alla små gillar att vara ett litet monster och skrämmas som ett spöke.

Därför finns det några maskeraddräkter Halloween för barn som aldrig går ur modet och om du inte vet åt vilket håll du ska dra så är de alltid ett säkert kort.

Maskeraddräkter häxa för flicka

Maskeraddräkter häxa för flicka

Maskeraddräkterna häxa är klassiker, både för kvinnor och för flickor. Häxor eller trollgummor är mörka personligheter och oftast elaka. Men när en flicka sätter på sig en hög hatt, en kvast och en svart tyllkjol… så ger vi alla upp inför henne. Och eftersom Halloween trots allt är en fest (även om det är de dödas natt) så består dräkterna vi tänkt för tillfället i olika färger, inte bara i det vanliga svarta.

I denna sektion hittar du maskeraddräkter häxa i många olika versioner, med färger som rosa eller orange, kombinerade med svart. Med tyll, långklänningar, med kvast eller utan.. Alternativen är oändliga i världen av maskeraddräkter häxa för flickor.

Maskeraddräkter vampyr för pojke

Maskeraddräkter vampyr

De små grevarna Dracula går ut på gatorna under Halloween kvällen. Den med vampyren är en utav de mest efterfrågade maskeraddräkterna Halloween för barn. Den är enkel och bekväm att bära, och tillåter barnet att leka och glänsa med de där falska huggtänderna som är så typiska.

De mest kända vampyrerna i historien sträcker sig ifrån Nosferatum till greve Dracula eller huvudpersonerna i sagan Twilight. I barnversioner har vi greve Duckula, en sympatisk anka eller den lite nyare huvudrollsinnehavaren i filmen Hotell Transylvanien.

Utöver en svart cape med röda klaffar så brukar en vampyr outfit även bestå utav vita handskar och huggtänder. En vit sminkning med spår utav blod tillsammans med bloddregel är nyckeln till en perfekt look.

Maskeraddräkter demoner och små djävular

Maskeraddräkter demoner

Många är de som är det, i ordets allra käraste betydelse. Ibland gör de små bara sin grej och är små riktiga djävular. Det fattas bara att de är röda och bär en trident.

En maskeraddräkt demon för pojke eller flicka är lösningen. Under en dag, förvandlas de på riktigt till en utav dessa personligheter, änglarnas fiender och de som symboliserar illvilja.

Maskeraddräkter pumpa

Maskeraddräkter pumpa

Huvudrollen i Halloween dekorationen har pumpan, men den har också sin plats bland maskeraddräkterna. De små vandrande pumporna blir för varje år vanligare i firandet utav denna fest.

På Funidelia har vi till ditt förfogande maskeraddräkter pumpa för bebi och även för pojke och flicka, med kjolar och tyll. Är dom eller är dom inte ursöta?

Maskeraddräkter skelett

Maskeraddräkter skelett

Dessa små ben är bara så dösöta! Maskeraddräkten skelett blir aldrig omodern, varken det gäller barn eller vuxna, så är det många som väljer dom för att glänsa med sina ben på Halloweenkvällen.

Maskeraddräkterna skelett finns tillgängliga både för flicka, med versioner bestående av klänningar eller kjolar, som för pojke med bekväma heldräkter. Utan tvekan ett rätt val för natten då de döda blir levande.

Maskeraddräkter Vargman

Maskeraddräkter Vargman

Det är fullmåne och även Halloween. Den perfekta kvällen för dessa varelser, vargmännen, som går ut på jakt. De är håriga och förvandlar sig till ibland hänsynslösa varelser och djur som de är, så vill de bara mätta sin hunger.

Maskeraddräkten Vargmannen är en klassiker ibland maskeraddräkter för barn. För att gå helt rätt utklädd rekommenderar vi en hårig mask, och ett par tassar med vilka du kan jaga.

Maskeraddräkter Halloween för barn ifrån film och tv

Utöver klassikerna, så har det även blivit mer och mer populärt ibland de små att bli personligheter ifrån filmer och tv-serier. Några är läskigare än andra och några sysslar tom med att jaga spöken…

Men vi ska inte gå händelserna i förväg. Vi berättar en oh en om de mest populära maskeraddräkterna Halloween för barn som vi har kunnat se ifrån film och tv.

The Walking Dead, passion för zombies

Maskeraddräkter zombie

De fortsätter att vara en trend i världen bland skrämselmaskeraddräkter. De är zombies, några karaktärer ifrån serien The Walking Dead som har blivit så populära den senaste tiden. Det är tom så att det finns ingen maskeradfest, i alla fall inte under Halloween där det inte finns någon som klätt ut sig till zombie.

Detta mode har också nått den unga publiken som ofta gillar att raggla ifrån en sida till en annan med långsamma rörelser och helst släpandes på ett ben i jakt efter någon att bita.

Därför kan vi just nu se zombieversioner utav nästan vilken personlighet som helst. Ifrån hejaklacksledare och rugbyspelare till skolungdomar, läkare och sjuksköterskor som alla blivit offer för dessa levande döda och har förvandlats till en utav dem.

Maskeraddräkterna är viktiga men vi rekommenderar även att du lägger speciell uppmärksamhet på den rätta sminkningen som ger din outfit den där extra touchen.

Spökjägare till räddningen

Maskeraddräkter Spökjägare

Även om filmen The Ghostbusters ingår i genren komedi, så är dessa parapsykologer som jagar spöken en inspiration för många maskeraddräkter till Halloween.

Denna grupp av fyra gamla kollegor ifrån Universitetet Columbia karakteriseras av sina bruna heldräkter. På ryggen bär de en apparat som konkret är känd som en kärnvapenspruta med vilka de konfronterar spökena.

Med maskeraddräkten spökjägare kan barnen roa sig utan att vara läskiga och de kan leka att de jagar andra kompisar som agerar spöken och utöver det, kan du återuppleva klassikern ifrån 80 talet som du tyckte så mycket om.

Maskeraddräkter Monster High

Monster High

Mycket mer aktuella är de ifrån Monster High, en kollektion av dockor som skapades för att tävla med Barbie men med ett mycket mer modernt och aggressivt utseende. Senare hamnade de på tv och många flickor vill vara en utav dem.

Några utav huvudpersonerna i denna kollektion representerar de elaka döttrarna eller skrämmande flickor och de är en perfekt maskeraddräkt Halloween för flicka.

För att nämna några, Draculaura är dotter till Dracula, Frankie Stein är dotter till Frankenstein, Clawdeen Wolf är dotter till vargmän och Lagoona Blue är dotter till ett havsmonster.

Koketta men elaka, det finns ingen som kan motstå dessa omtyckta ifrån Monster High. Och vi har deras maskeraddräkter till denna Halloween.

Frankenstein, ett utav Universal Studios Monster

Maskeraddräkter Frankenstein

Baserad på det klassiska monstret ifrån litteraturen, Doktor Frankenstein visar en vetenskapsman hur han formar liv genom att skapa ett monster genom mänskliga kroppsdelar som han införskaffat på ett hemligt sätt.

Resultat blir en motbjudande varelse i grönt med de typiska skruvarna som sticker ut genom nacken. Med sitt fyrkantiga huvud och stora kroppshydda, så är Frankenstein en utav de läskigaste personligheterna som mest eftertraktas som maskeraddräkt Halloween för barn.

I denna sektion hittar du versioner av maskeraddräkten Frankenstein för vuxen och också för bebis. När man ser några utav bilderna är det svårt att bli rädd :)

En brud (kadaver) prematur

En utav de animerade skapelserna av Tim Burton är Corpse Bride, en film där huvudpersonen är en tjej, Emily som dödats utav hennes första man. Hennes skrämmande skönhet karakteriseras med en brudklänning och en slöja på en benig kropp

Hennes hjärta slår inte längre men denna brud är kapabel till att få vem som helst att bli kär i henne. Precis som hon kommer göra med den lilla i hemmet om du väljer denna maskeraddräkt med Corpse Bride för hennes firande av Halloween.

Utöver dräkten är det fundamentalt med en bra sminkning. Vi visar dig här några tips om hur du kan göra på denna video:

Klä ut sig i familj eller i skolan

Även om Halloween inte är en fest brukar vara så speciellt familjär, så kan ändå att klä ut sig i familj vara ett bra val denna de dödas natt. Detta är ett annat användningstillfälle du kan utnyttja maskeraddräkten Halloween för barn till, förutom skolfesterna eller när kompisarna träffas för att tigga godis.

Utöver idéerna vi visat dig, så om du tänkt fira denna Halloween i familj så hittar du i vår online katalog på Funidelia även maskeraddräkter Halloween för alla åldrar. Ifrån bebisar på bara några månader, till barn och ungdomar, till honom, henne och tom till hundar.

I år finns ingen ursäkt för att inte klä ut sig på Halloween. I vår sektion med skrämselmaskeraddräkter så kan både se små och de inte så små att bli festens centrum.

Vi erbjuder både maskeraddräkter Halloween för barn i hög kvalitet, idealiska som gåvor, som andra maskeraddräkter Halloween för barn speciellt tänkta för skolpjäser och temafester där det är tänkt att vara lite läskigt.

Happy Halloween!

Top