Afterski Party og Maskeraddräkter

Är du en utav dem som längtar till Afterski? Som väntar på att vintern ska komma hela året för att få ta del av dessa härliga avlappande eftermiddagar med Afterski efter en hel dag i backen? Att få knäppa upp pjäxorna och njuta av bra musik och umgås med familj och vänner och alla andra glada trötta skidåkare?

Då har du hamnat rätt och kan förbereda dig med våra roliga accessoarer och komplement perfekta för en Afterski Fest och för att överraska alla med extra glädje och färg. Vi har roliga maskeraddräkter Ride On i vintertema, mössor, handskar och benvärmare så att du inte fryser och fickpluntor så du kan hålla dig extra varm!

Vi har all partyutrustning med dekoration, muggar för både varma och kalla drycker, allt för att skapa trivsel och gemenskap bland alla vinteraktivister och belöna dem efter en ansträngade dag i backen! Välkommen in till vår Afterski avdelning hos Funidelia.

Filter
Din sökning:

Afterski fest

Om du älskar att komma väl förberedd och sprida extra glädje på Afterskin, då har du kommit rätt! Afterski handlar om att slappna av och ha roligt tillsammans med familj, vänner och alla andra skidentusiaster efter en lång dag i backen till takterna av glad härlig musik.

Hos oss på Funidelia hittar du allt för att förgylla Afterskin lite extra. Roliga maskeraddräkter med vintertema, Ride-on dräkter, massor av glittrande och glänsande accessoarer perfekta i vintermörkret. Solglasögon för den där starka med ack så underbara vintersolen. Mössor, vantar, halsdukar, och till och med fickpluntor.

Allt för att hålla värmen! Slappna av på Afterski till bra musik tillsammans med vänner och bidra till gemenskapen med dräkter och komplement ifrån vår Afterski avdelning!

Top