Maskeradkläder amerikansk fotboll och quarterback

Touchdown!! Förvandla dig till en quarterback med din maskeraddräkt amerikansk fotboll. Eller för de allra hårdaste typerna, så har vi även maskeraddräkter rugbyspelare.

Både rugby och amerikansk fotboll uppkom som varianter av fotboll som spelades i Storbritannien i mitten av artonhundratalet. 1920 bildades det American Professional Football Association och det första spelet hölls i oktober samma år. Tillsammans med basket och baseball är amerikansk fotboll en av de mest populära sporterna i USA och en av de som drar mest följare på matcherna.

Den största skillnaden mellan att gå förklädd som amerikansk fotbollsspelare eller rugbyspelare är att rugbyförklädnaden inte har skydd och amerikansk fotboll har det. Amerikanska fotbollsspelare bär hjälmar och axelkuddar som du också hittar hos Funidelia, men oroa dig inte, våra är uppblåsbara så att de väger mindre. ;)

Och om du är en "bailongo", kom ihåg att med en rugby-spelare maskeraddräkt kan du bara röra dig framåt, medan om du bär en amerikansk fotbollsspelardräkt kan du flytta dig i alla riktningar och göra spektakulära rörelser till glädje för all publik på festen.

Om du vill bli en quarterback, kom ihåg att din tjej måste ha en cheerleader maskeraddräkt så att stämningen inte avtar under festen. Kul serveras! U S A, U S A, USA!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 18 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top