Maskeradkläder Game of Thrones: Dräkter Khaleesi o Daenerys, Jon Snow och White Walkers

Vi har de mest originella maskeraddräkterna från de sju rikena och Westeros! Här hittar du alla maskeraddräkter Game of Thrones (GOT) som du kan bära till nästa ikarneval, maskerad, Halloween eller tema fest ifrån maskeraddräkten.

Disguise Khaleesi till Melissandre, från dräkten med Jon Snow till White Walkers ... hos Funidelia hittar Game of Thrones maskeraddräkterna med alla karaktärer i serien.

Om du letar efter en maskeraddräkt med Daenerys Targaryen du har flera alternativ: klä sig som den Khaleesi av Dothraki med en klänning i brunt läder i krigare stil, eller bära den blå klänningen från Daenerys "chain breaker" eller ta skepnad av Daenerys som "smutsig vit" som du såg i "Mother of Dragons", när hon bär Drogo på axeln. Men framför allt, glöm inte din platina blonda peruk! Det är det drag som bäst identifierar Daenerys Targaryen.

Om du egentligen vill klä ut dig som Jon Snow, så behöver du utöver ett kallt och allvarligt uttryck, en svart cape med päls på axlarna som om du var en sann guardian of the wall, ett par svarta läderbyxor och en skjorta eller svart mantel. Eftersom Jon Snow maskeraddräkten den av en "tuffing" och eftersom han vet att "winter is coming".

Men förutom dessa originella maskeraddräkter ifrån TV, har vi flera masker och maskeraddräkter Game of Thrones: Melissandre röda klänning, klänningar som medeltida drottningar som den som Cersei Lannister bär, maskeraddräkter med kvinnliga krigare som Arya, kungakläder som de med Robb Stark och även autentiska dräkter med White Walker, perfekt för att ge rysningar på varje maskeradfest, Halloween eller karneval.
Tänk inte på det längre. Erövra järntronen med dessa maskeraddräkter för honom och henne!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 21 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top