Maskeraddräkter Jungfru Maria för barn och henne

Vill du representera en levande julkrubba och bli en av dess huvudpersoner? Om du letar efter en jungfru Maria maskeraddräkt till flicka, billig med kvalitet som hon bekvämt kan bära på skolans julshow eller till någon julfest, har vi hos Funidelia det största utbudet av tunikor, kronor och slöjor för att skapa en maskeraddräkt perfekt till julkrubban och för att förvandla sig till modern av Jesus barnet. I den vuxna versionen finns också Jungfru Maria maskeraddräkten för henne som du kan fira födelsen av Jesus barnet till Jul. Upptäck alla våra erbjudanden med Jungfru Maria maskeraddräkter för barn och vuxna.

Filter
Din sökning:

Förvandla dig till huvudrollsinnehavaren i den levande Julkrubban med denna maskeraddräkt Jungfru Maria för henne och flicka

Om du ska representera mamman till Jesus barnet i en levande julkrubba eller till någon annan tillställning, kommer maskeraddräkten Jungfru Maria för henne att vara den du måste skaffa dig. I versionerna för barn hittar vi flera alternativ, till exempel en klassisk version med tunika, kappa, huvudduk och bälte eller en annan jungfru Maria maskeraddräkt med klänning, huvudbonad, bälte och gloria. Maskeraddräkten Jungfru Maria för henne kommer också i olika alternativ, som en som består av en klänning med cape och slöja eller en annan med en tunika och huvudbonad.

Top