Maskeraddräkter Zelda och Link

The Legend of Zelda är en serie av äventyrsspel där den unge krigaren Link vill hjälpa prinsessan Zelda att besegra Ganondorf och därmed rädda kungariket Hyrule. Med maskeraddräkten Zelda blir du denna prinsessa eller, om du föredrar, kan du skaffa en maskeraddräkt Link och bli en krigare. I legenden om Zelda samexisterar gott och ont. Länk är bra och Ganondorf, ett helt väsen av mörker. Link är faktiskt ett generiskt namn med var och en av hjältarna som valt att bekämpa ondskan i varje kapitel i The Legend of Zelda. Zelda är å andra sidan gudinnan Hylias dödliga inkarnation och ingår i den kungliga familjen Hyrule. Hon är vanligtvis förknippad med gudinnan Nayru och har olika krafter som telepati och teleportation. Nu kan du välja vilken karaktär du hellst ill vara med din maskeraddräkt Zelda och Link. Och skaffa den mest originella officiella Zelda-merchandising. T-shirts, muggar och mycket mer!

Filter
Din sökning:

Förvandla dig till en av dina favoritkaraktärer ifrån videospelet Ledgend of Zelda med dessa maskeraddräkter Zelda och Link

Maskeraddräkten Link ifrån Legend of Zelda består av en tunika, bälte och hatt, du kan lägga till ett svärd för att skapa en komplett outfit och även med några stövelöverdrag, du hittar också en deluxe-version. Du kan också skaffa en grön hatt eller ett kit med accessoarer som innehåller en hatt och öron. Zeldas maskeraddräkt består av en klänning, en axeldekoration, en tiara och ett bälte. Du kan till exempel lägga till ett svärd och en peruk med flätor.

Top