Maskeraddräkter Pac-Man©

Maskeraddräkterna med Pac-Man har definitivt kommit för att stanna! Med din maskeraddräkt Pac-Man och maskeraddräkten Spöket Pac-Man blir du en succe på vilken fest som helst!

Filter
Din sökning:

Detta är maskeraddräkterna Pac-Man du letar efter

Det finns inget mer åttiotal än arcade videospel. Och det finns inget bättre spel än Pac-Man. Därför kommer alla bli som galna på nästa fest när de ser dig i din maskeraddräkt Pacman. Både om du spenderade dagarna med att spela eller bara känner till det häftiga 80 talet genom filmer och serier så kommer du älska vår maskeraddräkt Pac.Man.

Och vi har inte bara den distinkta maskeraddräkten Pac-Man utan vi har även maskeraddräkten Spöket Pacman. Alla spöken som gjorde dig galen genom att försöka nå dig när du spelade: Inky(blå), Blinky(röd), Pinky(rosa) och Clyde(orange).

Visst skulle det vara en bra idé om ni klädde ut er i grupp med dina vänner och du bär maskeraddräkten Pac-Man och dina vänner förföljer dig med maskeraddräktena Spökena? :)

Men om du har växt upp och blivit elegant, oroa dig inte, vi har något till dig med. Gläns med denna Pacman dräkt Oppsuits och du blir den bäst klädde på festen. En komplett dräkt med jacka, byxa och slips som inte lämnar någon oberörd och som blir din identitet. Om du har 80 talet i blodet kommer du säkert älska våra merchandising produkter Pac-Man som finns på vår webb.

Top