Maskeradkläder Pac-Man©. Dräkter Pac-man och Monster: Pinky, Blinky, Inky och Clyde

De fantastiska Pac-Man maskeraddräkterna har kommit! Med din maskeraddräkt Pac-Man och maskeraddräkterna med Pac-Man monstren gör ni succé på vilken fest som helst.

Det finns inget mer 80-tal än arkadspelen. Och det finns inget bättre arkadspel än Pac-Man. Därför kommer alla bli mäkta imponerade på nästa maskerad när de ser dig komma med din maskeraddräkt Pacman.

Oavsett om du tillbringade dagarna spelandes Pac-Man eller om du bara vet hur cool det var av alla 80-tals filmer och tv-seriver, så kommer du älska våra maskeraddräkter Pac-Man. Och för att du inte ska bli sugen på mer... här hittar du många fler maskeraddräkter videospel och äen de mer traditionella spelen (anklaga oss inte för att vara för moderna).

Skulle det inte vara en god idé att klä ut sig i grupp med vänner där en klär ut sig till PacMan och resten bär klänningar med monstren? Vi har dem alla Inky (blå), Blinky (röd), Pinky (rosa) och Clyde (orange). Du bärandes den runda maskeraddräkten Pac-Man (finns även uppblåsbar version för att ge 3D-effekt) och dina vänner förklädda till PacMan spöken, med enda mål att fånga dig och vinna spelet.
Och om gänget är för stort för att bära dessa spöken, tänka på andra videospels karaktärer samtidigt ... maskeraddräkter Mario och Luigi, Donkey Kong Street Fighter för att komplettera 80-tals kvoten.
Men om du behöver något mer elegant för din karnevaldräkt, oroa dig inte. Vi har något för dig också. Sätt på dig Pac-Man Opposuits maskeraddräkten och du blir den bäst klädda på festen. En komplett kostym med kavaj, byxor och slips som inte lämnar någon likgiltig och det blir ditt kännetecken.

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 9 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top