Schlagerfest

Om Lasse Holm är din största idol och din högsta önskan är att få närvara vid en Eurovison Song Contest och få känna på vad äkta Schlager med glitter och glamour handlar om? Om du bara äälskar "Fångad av en stormvind" och tycker att "Heroes" är den bästa låten någonsin?

Då har du kommit rätt och vår avdelning Schlagerfest är som gjord för dig! Vi har allt du behöver för ett riktigt Schlagerparty med glitter, glamour, färg, glädje och riktig show! Klä dig som sig bör för en delfinal i Mellon, eller anordna en fantastiskt Schlagerfest och bjud in alla dina vänner till självaste finalen!

Vi har dekorationen, glittret, guldhattarna, fantastiska maskeraddräkter och det enda du behöver göra är att samla vännerna för en kväll med äkta glamour, skratt och sång i ren Schlager anda.

Det börjar verka kärlek, banne mig, och livet är en Schlager!

Filter
Din sökning:

Schlagerparty

et rätt låt som vann?! Om du bara älskar glitter, glamour, show och riktiga slagdängor med fångande refräng? Om Schlager är din grej och du kan varenda Schlagertext som skrivits alltifrån Schlager dängor som "Fyra bugg och en coca cola", "Dansa i Neon" och "Waterloo", om du sitter som fastklistrad på varje delfinal i Melodifestivalen och för allt i världen aldrig skulle missa Eurovision? Är Lasse Holm din största idol?

Då har du kommit till rätt ställe! Schlager har blivit ett begrepp för populärmusik med Eurovision Song Contest som huvudrollsinnehavare. Schlager handlar oftast om medryckande musik, en bra refräng, glädje och mycket show med färg, glitter och glamour!

Hos Funidelia hittar du allt du kan tänka dig för att anordna en riktig Schlagerfest hemma till en deltävling, en maskeradfest eller till självaste Finalen! Vi har glittrande dekoration, dräkter med äkta glamour och fantastiska accessoarer perfekta för ändamålet.

Allt för att skapa den där härliga glada Schalgerfesten alla vill gå på!

Top