Maskeradkläder Bi för alla

Om du letar efter maskeraddräkter för insekter, har du kommit till de roligaste. Maskeraddräkt bi! Vi vet inte om det är för de glada färgerna, för de roliga små antennerna eller för att de påminner oss om Maya Biet, men de är alltid en hit på varje maskeradfest. 

Eftersom du har bestämt dig för att bli en bi för en dag, låt oss presentera vår samling av bi-maskeraddräkter. Vi har biodräkter för vuxna, barn, flickor, spädbarn och stora storlekar. 

För män, finns det riktigt underhållande maskeraddräkt geting som har en bekväm hätta med antenner, vingar, gadd och allt du behöver för att vara festens gladaste humla ¡eller den vildaste! 
För kvinnor, har vi randiga bi-klänningar och även med tultutu kjol i gult. Dessutom finns många tillbehör som randiga ärmmuddar, pannband med antenner och till och med vingar.

Vi har också maskeraddräkt bi för barn som replikerar den vuxna dräkten, både för kvinnor och män så att ni kan klä er matchande med era barn. Men om du letar efter en söt maskeraddräkt bi för de allra minsta, i vår urval kan du hitta biodräkter för spädbarn. De kommer att vara verkligen bedårande i sina svarta och gula ränder!

För en bra maskeraddräkt bi är det viktigt att fokusera på detaljerna, därför rekommenderar vi att du kikar på våra bi-tillbehör där du kan hitta, bland annat, randiga humlastrumpor, bi-vingar, olika typer av antenner och till och med lösögonfransar.

Bromsa, skratta och njut med din maskeraddräkt bi! Bzzz, bzzz!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 16 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top