Maskeradkläder kanin

Välkommen till den fantastiska världen av kaniner! Dessa små djur är mångas favoriter och därför är djurdräkter något som alla tycker om. På Funidelia har vi förberett ett stort utbud av Maskeraddräkt kanin, så att både barn och vuxna kan bli sin favoritkaraktär.

Vi har en mängd olika kanindräkter och kaninutstyrslar. Kanske vill du uppleva sagornas och fantasins värld genom att klä ut dig till den vita kaninen från Alice i Underlandet för en dag. Om du letar efter något riktigt originellt och roligt, som Chandlers rosa kanindräkt i Friends, har vi också det. Alla finns tillgängliga i barn- och vuxenstorlekar. Du kommer också att hitta Maskeraddräkt kanin för de yngsta hemma till de mest vågade ala Playboy-kanin som Bridget Jones bar.

Vi har också bebisdräkter av kanin för familjens minsta, som är mycket bekväma och enkla att ta på. De kommer att vara verkligen kramgoa!

Om din fest är på Halloween, eller har en skrämmande tema, kan du vara den mest skrämmande kaninen tack vare vår latexmask av en kanin som du bara behöver lägga till blodiga tillbehör och sedan är du redo för festen.

Och naturligtvis, Maskeraddräkt kanin för påsk, perfekt för äggjakt med familjen och ha roligt tillsammans. Du kan hitta de olika modellerna i alla storlekar.

Förutom kanindräkter för hela familjen, erbjuder vi också tillbehör och komplement som till exempel kaninöron, sexigt kanin-set, smink, tänder och nos av kanin eller kaninmasker.

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 30 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top