Maskeradkläder Lejon för vuxen och barn

Med sin långa man och majestätiska ställning är lejonet kungen i djungeln och på en maskeradfest kommer du att vara kungen eller drottningen med en rolig och färgstark maskeraddräkt lejon.

Maskeraddräkter lejon är väldigt bekväma och mångsidiga och därför är de några av våra favorit maskeraddräkt lejon. Några av våra lejondräkter är väldigt vilda med ett skrämmande och fruktansvärt utseende, andra är sexigare och djärvare och vissa påminner om oförglömliga filmfigurer som lejondräkten från Trollkarlen från Oz. Välj vilken typ av lejon du vill vara och hitta den perfekta dräkten för dig.

Vare sig du vill klä ut dig till lejon på Halloween eller karneval, eller om du organiserar en svensexa eller möhippa, har vi på Funidelia lejondräkter för barn och vuxna och även för stora storlekar, till de bekväma lejondräkter av typen onesie. De minsta i huset kommer att vara söta och bedårande klädda som små lejon.

Kom igen och ordna en temafest med djurdräkter, du kommer att ha jättekul när du skapar din egen djungel och gör den till ditt eget kungarike insvept i en av våra maskeraddräkt lejon – visa dina klor och ryta högt! Roaaarrr!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 20 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top