Häst & Enhörning Masker

Förbered din bästa trav och galopp för att gnägga som en riktig häst och triumfera på din nästa maskerad. Välj en häst masker eller enhörning och överraska alla dina vänner. Nu kan du förvandla dig till en människa med hästhuvud med dessa realistiska och roliga, enhörningsmasker eller hästmasker.

I vår webbutik hittar du ett stort urval av modeller, med häst masker i brunt, vitt eller till och med flerfärgat. Du kan vara en vild och galen häst eller en vacker enhörning. Folk säger att enhörningar, dessa varelser som liknar hästar men med en spetsig horn på huvudet, inte är riktiga. Visa att enhörningar finns på din nästa maskerad och förbluffa alla dina vänner.

Använd en häst masker för att komplettera en utklädnad av detta djur till fullo, eller sätt bara på dig masken och förvandla dig till en rolig häst med människokropp.

Oavsett vilket, med dessa enhörnings- och hästmasker, som till största del är gjorda av latex och är väldigt realistiska, kommer du att likna detta vackra djur och imponera på alla med ditt fantastiska pälsverk och ditt mest stilig trav. Dessa masker är perfekta för att snabbt, bekvämt och enkelt klä ut sig för karnevaler eller vilken maskerad som helst.

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 6 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top