Afrikanska Maskeradkläder för vuxen och barn

Om du letar efter ett tema till din nästa maskeradfest eller karneval, sluta!. De afrikanska maskeraddräkter är perfekta. Tribu eller färgglada, ett afrikanskt djur som ett lejon ifrån Serengeti ...

Du kan imitera den afrikanska savannen i vardagsrummet till nästa Karneval, är allt du behöver en afrikansk dekoration"animal print", en maskeraddräkt för vuxen eller barn för att känna att du är på safari. Om du gillar zebror, giraffer och leoparder, kanske en av dessa masker och maskeraddräkter av djur är vad du letar efter.

Och om du älskar roliga upptåg, gå ut på balkongen eller terassen klädd i en afrikansk kannibal stamsdräkt hållandes och skakandes på ett kyckling ben, medan du med guttural röst ropar "Uka shaka" och låter dina grannar tro att du äter brevbäraren. Vilken chock!

Samla din familj eller dina vänner och bilda en rolig maskerad med olika länder i världen där alla regioner är representerade. Och om dessa afrikanska dräkter inte gillas av de små barnen så gör det ingenting eftersom vi har många maskeraddräkter till barn som de säkert kommer älska.

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 13 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top