Heavy Metal, Rock & Biker Maskeradkläder

Västar, jackor och mycket skinn. Maskeraddräkten biker kan vara rolig och lite hård och tuff på samma gång. Allt beroende på vilken typ av biker du vill vara.Byt ut bandanan med döskallar mot en peruk med långt glänsande hår eller en punkfrisyr… och du får den perfekta dräkten som rocker.

Biker maskeraddräkterna finns tillgängliga för hela familjen. Här hittar du läderjackor, t-shirts och västar till de yngsta i hemmet inklusive jumpsuits med tatuerade ärmar och en huvudduk för de gulligaste barnen.
De äldre kan bära sin biker maskeraddräkt eller skaffa några tillbehör som peruker eller badanas, eller göra zombie biker versionen med lite blod till nästa Halloween. Och hon, med biker maskeraddräkt för henne förvandlas till en älskare av två hjul. Vägen kommer inte längre att ha hemligheter för dig!

Eller med en läderjacka kan du också skapa en cool maskeraddräkt rocker ifrån 80-talet. Lädertillbehör, nitar, näsdukar ... som hjälper dig att skapa den där heavy maskeraddräkten du gillar så mycket. Du hittar säkert den perfekta maskeraddräkten till karneval eller fest bland dessa originella maskeraddräkter!

Vi har också officiell merchandising med musikgrupper för dem som verkligen har en rocksjäl 🤘

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 61 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top