Obi Wan Kenobi dräkter

Har en vän någon gång sagt till dig "hjälp mig, du är mitt enda hopp"? Det beror på att han har sett jedin inuti dig ... Och med dessa Obi-Wan Kenobi dräkter, kan du bli en.

Vi lärde känna Obi Wan som en gammal eremit som gömde sig i sanddynerna i Tatooine ... men snart upptäckte vi att det var en jediriddare som kämpade mot Imperiet i Klonkriget, för att försöka besegra Darth Vader, som hade varit hans padawan tills han vände sig till den mörka sidan av The Force.

Obi Wan dräkten består av en lång cape i brunt och en beige tunika. Men din dräkt kommer inte att vara komplett förrän du skaffar ett lasersvärd. Vi har dem i alla färger: grönt, rött, lila och blått ... som den riktiga Obi Wan lasersvärdet. Du kan också klä ut dig till Darth Maul, en utav de första sith lordarna att konfrontera Obi Wan när han bara var en lärling. Eller välj din jedi tunika och skaffa en Luke Skywalker dräkt för att åter skapa balans i The Force.

Gör dig redo att börja din resa genom den ljusa sidan av The Force och välj den Obi Wan dräkt som du gillar bäst, från den ursprungliga versionen till versionen ifrån de tecknade Star Wars Rebels.

Gör dig redo med din Star Wars dräkt och May The Force be with you!

https://www.funidelia.se/cart
Sortera på:
Funnit:: 7 produkter
Filtrera:
Din sökning:
    Top