Batmandräkt barn

Batmandräkt barn, uppfyll ditt barns drömmar om att vara superhjältefavoriten på maskeraden! Stort urval av batman maskeraddräkter för barn.

Filter
Din sökning:

Batmandräkter för barn, det självklara valet till barnmaskeraden

De flesta barn känner nog till den hårda men rättvisa superhjälten Batman, som tar sig runt i sin fladdermusdräkt på Gotham City’s gator för att bekämpa den växande brottsligheten och göra Gotham säkert igen.

Många barn drömmer nog också om att få känna på hur det är att vara i Batmans kläder, som tur är så finns nu den möjligheten genom Funidelias Batmandräkter för barn!

Batman, inte vilken superhjälte som helst. Bli som honom med våra Batmandräkter för barn!

Batman skiljer sig från många andra superhjältar genom att han egentligen är en helt vanlig person, men med mera pengar än de flesta, eftersom att han är miljonär. Men efter att hans mamma och pappa blev mördade av en skurk när han var liten så svor han att hämnas dem genom att bekämpa brottslingar och skurkar.

Med Funidelias Batmandräkter för barn behöver du inga superkrafter heller, det räcker nämligen med våra Batman maskeraddräkter barn, för att ditt barn skall vara redo att bekämpa bovarna i Gotham City!

Köp din Batman maskeraddräkt för barn här

Här hittar du ett brett utbud med Batmanddräkter för barn, vi har något för både flickor och pojkar. Dessutom omfattar vårt sortiment även andra karaktärer kända från Batman världen. Exempel på sådana är Batmans hjälpredor Robin och Batgirl, och om du känner dig lite elak kan du alltid klä ut dig till Batmans fiender Jokern, Catwoman eller Bane.

Have fun!

Top